Διαφήμιση

Toshiba: Θα συνεχίσει την παροχή εγγυήσεων σε high-end SSDs της OCZ

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Toshiba: Θα συνεχίσει την παροχή εγγυήσεων σε high-end SSDs της OCZ

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/toshiba-tha-synexisei-tin-paroxi-eggyisewn-se-132001.html']
   Όταν η Toshiba ολοκλήρωνε την εξαγορά της OCZ, μεταβιβαζόταν στην πρώτη ολόκληρη η τεχνογνωσία που είχε η δεύτερη στο χώρο των SSDs καθώς και το προσωπικό που την ανέπτυξε. Ωστόσο προέκυψαν ορισμένα ερωτηματικά για τους κατόχους προϊόντων της OCZ, σχετικά με τις εγγυήσεις των προϊόντων. Πληροφορίες του AnandTech κάνουν λόγο ότι η Toshiba θα συνεχίσει την παροχή εγγυήσεων στα περισσότερα high-end drives της OCZ. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ολόκληρη η οικογένεια δίσκων Vertex, τα περισσότερα μοντέλα της σειράς RevoDrives αλλά και οι Vector.

   Όσον αφορά τα midrange Agility drives αυτά θα υποστηρίζονται για σχεδόν ένα χρόνο και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 22 Ιανουαρίου του 2015. Αν και τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα αγοράστηκαν με τριετή εγγύηση, οι πρόσφατοι αγοραστές δεν θα χάσουν πλήρως την εγγύηση, αν και αυτή θα περιοριστεί χρονικά. Όλα τα υπόλοιπα SSD και μη προϊόντα, όπως μνήμες DRAM, USB drives, DIY notebooks και περιφερειακά θα παραμείνουν χωρίς κάποιου είδους υποστήριξη.

   Οι SSDs που χάνουν τις εγγυήσεις είναι είτε χαμηλού κόστους μοντέλα, είτε μοντέλα που καταργούνται, αν και ορισμένα εξ' αυτών μπορούν να βρεθούν ακόμη σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως το Newegg. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν την OCZ να έχει βρει αγοραστή και για το τμήμα των τροφοδοτικών, ωστόσο άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τα συγκεκριμένα προϊόντα και τις παρεχόμενες εγγυήσεις σε αυτά.

   [/feedquote]