Διαφήμιση

Aerocool CoolTouch-E & CoolTouch-R: Ελεγκτές ανεμιστήρων με οθόνες αφής

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Aerocool CoolTouch-E & CoolTouch-R: Ελεγκτές ανεμιστήρων με οθόνες αφής

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/aerocool-cooltouch-e-cooltouch-r-elegktes-anemistirwn-131993.html']
   Η σωστή ψύξη του hardware ενός συστήματος, είναι ένα ιδιαιτέρως σημαντικό ζήτημα που απασχολεί κάθε χρήστη. Η Aerocool έρχεται να δώσει την λύση, με την ανακοίνωση δυο ελεγκτών ανεμιστήρων, οι οποίοι περιλαμβάνουν οθόνη αφής. Ο λόγος για τους CoolTouch-E και CoolTouch-R, πάνω στους οποίους είναι δυνατή η σύνδεση μέχρι και τεσσάρων ανεμιστήρων.

   Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε όλα τα κουτιά της αγοράς, για αυτό άλλωστε θα κυκλοφορήσουν και σε άσπρο και σε μαύρο χρώμα. Όλες οι εντολές δίνονται μέσω της οθόνης αφής LCD. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το χρώμα της οθόνης, προκειμένου να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες. Συγκεκριμένα τα διαθέσιμα χρώματα είναι: κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, μπλε, θαλασσί, μοβ και λευκό.

   Οι διαστάσεις της οθόνης του CoolTouch-E αγγίζουν τα 100 x 25 mm και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής όψης του ελεγκτή. Κάθε ένα από τα τέσσερα κανάλια ανεμιστήρων μπορεί να ελεγχθεί μεμονωμένα. Ο έλεγχος των στροφών πραγματοποιείται σε τέσσερα επίπεδα, 0%, 50%, 75% και 100% και το κάθε κανάλι υποστηρίζει ανεμιστήρες που καταναλώνουν συνολικά ως και 20 watts. Επίσης απεικονίζει αν ένας ανεμιστήρας λειτουργεί ή όχι, ενώ υποστηρίζει όλους του κοινούς τύπους ανεμιστήρων, όπως 3-pin & 4-Pin PWM αλλά και 4-pin Molex connectors.

   Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει και στον CoolTouch-R, του οποίου το μέγεθος της οθόνης αγγίζει τα 85 x 25 mm. Εκτός από τα τέσσερα κανάλια ανεμιστήρων, στον συγκεκριμένο ελεγκτή έχει ενσωματωθεί και ένας αισθητήρας θερμοκρασίας. Συνεπώς επιτρέπει τον έλεγχο της θερμοκρασίας του CPU Cooler, του σκληρού δίσκου, του chipset και της VGA ακόμα και τα επίπεδα της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κουτιού, ενώ υπάρχει και ένας USB 3.0 card reader. Η θερμοκρασία απεικονίζεται σε Celsius και Fahrenheit.

   Και τα δύο μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά και η τιμή λιανικής πώλησης του CoolTouch-E ανέρχεται στα 24,50 ευρώ, ενώ του CoolTouch-R στα 32,50 ευρώ, χωρίς να έχουν συνυπολογιστεί οι φόροι.

   Aerocool Press Release
   [/feedquote]