Διαφήμιση

Η Enermax συμπληρώνει τη σειρά ανεμιστήρων T.B.Vegas

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Enermax συμπληρώνει τη σειρά ανεμιστήρων T.B.Vegas

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-enermax-symplironei-ti-seira-anemistirwn-t-131951.html']
   Οι ανεμιστήρες της Enermax με το κυκλικό LED φωτισμό, που έχει κατοχυρώσει ως πατέντα, ανήκουν αναμφίβολα στην κατηγορία των πιο δημοφιλών λύσεων ψύξης για gaming και modding συστήματα. Με έως και 48 διόδους (ανάλογα με το μοντέλο), οι συγκεκριμένοι ανεμιστήρες είναι άκρως αποτελεσματικοί. Οι αντανακλαστικές λωρίδες στα πτερύγια των ανεμιστήρων δημιουργούν τις χαρακτηριστικές καμπύλες ακτίνες φωτός, ενώ μέσω ειδικού ενσωματωμένου μικροτσίπ δίνεται η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ πέντε διαφορετικών ειδών LED φωτισμού.

   Το καλώδιο αγγίζει τα 50 εκατοστά σε μήκος ενώ το κουμπί για τον έλεγχο του συστήματος LED μπορεί να τοποθετηθεί στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό μέρος του κουτιού. Οι ανεμιστήρες μάλιστα αποθηκεύουν την επιλογή, πριν απενεργοποιηθεί το σύστημα. Μια πρόσθετη λειτουργία των συγκεκριμένων λύσεων ψύξης από την Enermax είναι και η λειτουργία «Adjustable Peak Speed» (APS).

   Συγκεκριμένα μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα ελέγχου των στροφών. Αν οι χρήστες επιθυμούν ένα αθόρυβο σύστημα τότε η ταχύτητα περιστροφής περιορίζεται στα 1,000 RPM (Ultra Silent Mode). Για συστήματα η θερμοκρασία των οποίων είναι πιο υψηλή, η ταχύτητα κυμαίνεται μεταξύ 500 ως 1,800 RPM (Performance Mode). Στη μέγιστη ταχύτητα μπορεί να επιτύχουν airflow της τάξεως των 129.09 m3/h. Θα είναι διαθέσιμοι στις χρωματικές αποχρώσεις του μπλε (UCTVS12P-BL), κόκκινου (UCTVS12P-R) και άσπρου (UCTVS12P-W) και η τιμή τους θα αγγίζει τα 13.99 ευρώ.
   [/feedquote]