Διαφήμιση

Η Roccat παρουσιάζει το Kave XTD 5.1 Digital gaming headset

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Roccat παρουσιάζει το Kave XTD 5.1 Digital gaming headset

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-roccat-parousiazei-to-kave-xtd-5-a-131950.html']
   Η ROCCAT Studios, ο γνωστός Γερμανικός κατασκευαστής υψηλής ποιότητας gaming περιφερειακών, ανακοινώνει σήμερα την επίσημη κυκλοφορία του Kave XTD 5.1 Digital gaming headset στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική. Πρόκειται για την flagship έκδοση της σειράς Kave XTD. Ενσωματώνοντας θεμελιώδη χαρακτηριστικά από το αρχικό Kave headset αλλά προσθέτοντας και νέα, η εταιρεία ελπίζει να σημειώσουν την ίδια εμπορική επιτυχία όπως και ο προκάτοχός τους. Συγκεκριμένα το Kave XTD 5.1 Digital, περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο επιτραπέζιο τηλεχειριστήριο, στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει κάρτα ήχου 5.1.

   Ακόμη μέσω της τεχνολογίας Smart Link, επιτρέπει την εύκολη σύνδεση της smartphone συσκευής σας μέσω Bluetooth. Αυτό δίνει την δυνατότητα να δεχθείτε ή να πραγματοποιήσετε κλήσεις κατά την διάρκεια του gaming. Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί ότι η εταιρεία έλυσε δύο βασικά προβλήματα. Σε καμία περίπτωση δεν ενοχλείτε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ενώ βρίσκεστε μέσα στο παιχνίδι και παράλληλα χρησιμοποιείτε το smartphone σας για κλήσεις.

   Επιπλέον κανείς δεν είναι σε θέση να ακούσει την κλήση σας, καθώς οποιοδήποτε λογισμικό chat και αν χρησιμοποιείτε, αυτό θα διακοπεί προσωρινά. Στη πίσω όψη η βάση διαθέτει θύρες ηχείων 5.1, επιτρέποντας την σύνδεση συστήματος ηχείων που πιθανόν να έχουν οι χρήστες. Έτσι η εναλλαγή μεταξύ ηχείων και ακουστικών είναι πανεύκολη. Έχει φθάσει ήδη στα ράφια των καταστημάτων, στην τιμή των 169.99 ευρώ.

   [/feedquote]