Διαφήμιση

Η X2 παρουσιάζει το νέο SATURN 5.1 gaming headset

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η X2 παρουσιάζει το νέο SATURN 5.1 gaming headset

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-x2-parousiazei-to-neo-saturn-5-a-131848.html']
   Πριν από λίγες ημέρες πληροφορηθήκαμε μέσω δελτίο τύπου που μας απεστάλη, την άφιξη των νέων ακουστικών στην αγορά εκ μέρους της X2, η κωδική ονομασία των οποίων είναι SATURN 5.1. Πρόκειται για ένα 5.1 surround sound gaming headset, το οποίο περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας μικρόφωνο, τρία ηχεία και δονητή μπάσων σε κάθε ακουστικό.

   Η εταιρεία σχεδίασε τα συγκεκριμένα ακουστικά με κύριο μέλημα να προσφέρει μέσω αυτών, την άνεση στον υποψήφιο αγοραστή κατά την χρήση και ιδιαίτερα στο gaming, ενώ η σύνδεσή τους με το σύστημα επιτυγχάνεται μέσω ενός απλού USB connector. Παράλληλα, η X2 ενημερώνει ότι το λογισμικό που επιτρέπει την πλήρη παραμετροποίηση των ακουστικών είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα αυτής. Μάλιστα στο καλώδιο διαπιστώνουμε την ύπαρξη ενός ελεγκτή που επιτρέπει τον έλεγχο των επιπέδων έντασης.

   Καλύπτονται από εγγύηση δύο χρόνων και είναι συμβατά με PCs, Notebooks, Laptops, XBOX, PlayStation αλλά και με πολλές ακόμη συσκευές οι οποίες διαθέτουν θύρες USB. Η τιμή λιανικής πώλησης ανέρχεται στα 59.95 ευρώ χωρίς φόρους.


   X2 Press Release
   [/feedquote]