Διαφήμιση

Valve: Η μηχανή γραφικών Source 2.0 εν δράσει!

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Valve: Η μηχανή γραφικών Source 2.0 εν δράσει!

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/valve-i-mixani-grafikon-source-2-0-a-131886.html']
   Μια σειρά screenshots που διέρρευσαν από μια εμπιστευτική παρουσίαση PowerPoint της Valve, απεικονίζουν την μηχανή γραφικών Source 2.0. Πρόκειται για μια ανανεωμένη έκδοση του Plantation level από το Left 4 Dead 2 campaign Swamp Fever. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι, τα screenshots παρουσιάζουν τη σημαντική αύξηση της λεπτομέρειας, κάτι που καθίσταται εφικτό μέσω της Source 2.0 και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βελτιώσεις στον φωτισμό και των εφέ της σκιάς.

   Ήδη ήταν γνωστό ότι η Valve εργαζόταν πάνω σε μια νέα μηχανή γραφικών η οποία θα προσέφερε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία gaming στους χρήστες. Άλλωστε και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ο Gabe Newell, είχε αναφερθεί σε αυτήν το 2012. Προς το παρών αρκέστηκε στη δήλωση ότι θα παρουσιάσουν επισήμως την νέα μηχανή γραφικών όταν θα έχουν και το κατάλληλο παιχνίδι που θα την αξιοποιεί πλήρως.

   Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες, σχετικά με το παιχνίδι αυτό, έχουν ακουστεί όμως πολλά υποψήφια ονόματα, όπως τα Half Life 3 και Left 4 Dead 3, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο της σε μια εξολοκλήρου νέα σειρά.


   [/feedquote]