Διαφήμιση

Η SilverStone ανακοινώνει το Sugo SG08-LITE Case

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η SilverStone ανακοινώνει το Sugo SG08-LITE Case

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-silverstone-anakoinonei-to-sugo-sg08-lite-131851.html']
   Η SilverStone συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τα προϊόντα της στο χώρο των κουτιών των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αφού αυτή τη φορά ανακοίνωσε ένα mini-ITX, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία Sugo SG08-LITE. Θυμάστε το αρχικό Sugo SG08; Η Lite έκδοση αυτού έχει διαστάσεις 222 mm x 351 mm x 190 mm, ενώ η πρόσοψή του περιλαμβάνει 10 χιλιοστά πάχους βουρτσισμένο αλουμίνιο.

   Παράλληλα το motherboard tray προσφέρει ικανοποιητικό αποθηκευτικό χώρο για κάρτες γραφικών μήκους ως και 31 εκατοστών. Πάνω από αυτό υπάρχουν τρύπες αερισμού, ένα ειδικά διαμορφωμένο μέρος στο οποίο δίνεται η δυνατότητα να τοποθετηθεί ανεμιστήρας ή ένα λεπτό ψυγείο με έναν ανεμιστήρα.

   Παρέχει ακόμη χώρο για ένα drive των 3.5 ιντσών ή δύο των 2.5 ιντσών. Κάτω από το drive cage διαπιστώνουμε ένα PSU bay για την τοποθέτηση ενός standard ATX PSU, με την προϋπόθεση να είναι μικρότερο από 160 χιλιοστά σε μήκος. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι διαθέτει στο μπροστινό μέρος δύο θύρες USB 3.0 αλλά και HDA jacks. Η εταιρεία προς το παρόν δεν αναφέρθηκε στην τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει ενώ δεν παρείχε πληροφορίες και για την διαθεσιμότητά του.


   [/feedquote]