Διαφήμιση

ADATA: Προσφέρει το δικό της SSD Toolbox

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • ADATA: Προσφέρει το δικό της SSD Toolbox

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/adata-prosferei-to-diko-tis-ssd-toolbox-131850.html']
   Την δυνατότητα ελέγχου του SSD drive δίνει η ADATA Technology σε όλους τους κατόχους των προϊόντων της. Το λογισμικό, που φέρει την ονομασία ADATA SSD Toolbox, επιτρέπει την ρύθμιση, βελτιστοποίηση και τον έλεγχο της συνολικής υγείας του drive, προσφέροντας αναλυτικές πληροφορίες για κάθε ένα από αυτά.

   Συγκεκριμένα επιτρέπει τον έλεγχο της τρέχουσας θερμοκρασίας λειτουργίας, της χωρητικότητας και του συνολικού χώρου που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να προβείτε στην ολική διαγραφή των δεδομένων του δίσκου και την επαναφορά στην εργοστασιακή του κατάσταση, την ενημέρωση του firmware καθώς και του ίδιου του λογισμικού. Τα υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα είναι τα Windows 7 (32 & 64-bit), Windows 8 (32 & 64-bit) και Windows 8.1 (32 & 64-bit).

   Για έλεγχο τυχών προβλημάτων προσφέρει δύο διαγνωστικές επιλογές. Η πρώτη, «Quick Diagnostics» που τρέχει βασικά tests στο επιλεγμένο drive και η δεύτερη «Full Diagnostics» για πιο ενδελεχή έλεγχο. Για την πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων drives, καλείστε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ADATA.


   [/feedquote]