Διαφήμιση

Apple: Σε επίπεδα ρεκόρ οι πωλήσεις iPhones, iPads και Macs το Q4 του 2013

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Apple: Σε επίπεδα ρεκόρ οι πωλήσεις iPhones, iPads και Macs το Q4 του 2013

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/apple-se-epipeda-rekor-oi-pwliseis-iphones-131849.html']
   Σημαντικά αυξημένος είναι ο αριθμός των συσκευών iPhones και iPads που κατάφερε να πουλήσει η Apple το τέταρτο τρίμηνο του 2013 σε σχέση με αντίστοιχης διάρκειας προηγούμενα χρονικά διαστήματα. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που δημοσίευσε, συνολικά 51 εκατομμύρια iPhones, 26 εκατομμύρια iPads και 4.8 εκατομμύρια Macs που πουλήθηκαν απέφεραν έσοδα της τάξεως των $57.6 δισεκατομμυρίων.

   Παρά τις πωλήσεις αυτές, οι μετοχές της Apple κινούνται πτωτικά, κυρίως επειδή τα ανακοινωθέντα νούμερα ήταν πιο «μικρά» σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις των αναλυτών. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Tim Cook, δεν προέβη σε κάποια δήλωση όσον αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα, ανέφερε απλώς ότι η ζήτηση για το iPhone 5c ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Συνέχισε τονίζοντας ότι αιτία αυτής της αυξημένης προσοχής που έτυχε από τους καταναλωτές ήταν το χαρακτηριστικό του «Touch ID» και άλλα αποκλειστικά features.

   Υπενθυμίζουμε ότι η Apple υπέγραψε την πολυαναμενόμενη συμφωνία με την China Mobile για τα iPhone, ωστόσο ο αριθμός που έχουν διατεθεί μέσω της εταιρείας αυτής δεν έχουν συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα. Και αυτό γιατί οι συσκευές iPhone άρχισαν να πωλούνται στις 17 Ιανουαρίου, οπότε θα περιλαμβάνονται σε αυτά του επόμενου τριμήνου.


   [/feedquote]