Διαφήμιση

WikiVIP: Οι φωνές σημαντικών ανθρώπων, κληρονομιά στις μελλοντικές γενιές

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • WikiVIP: Οι φωνές σημαντικών ανθρώπων, κληρονομιά στις μελλοντικές γενιές

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/wikivip-oi-fwnes-simantikon-anthropwn-klironomia-stis-131810.html']
   Πάνω σε ένα νέο project εργάζεται η Wikipedia, που σκοπό έχει να φέρει τις φωνές διάσημων και σημαντικών ανθρώπων στις σελίδες της. Ο λόγος, για το WikiVIP (Wikipedia Voice Intro Project), το οποίο ζητεί από δημοφιλείς επιστήμονες, καλλιτέχνες και άλλους να καταγράψουν την φωνή τους, διάρκειας όχι περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα.

   Έπειτα οι ηχογραφήσεις προστίθενται στις αντίστοιχες σελίδες της Wikipedia, ως εκ τούτου οι αναγνώστες θα μπορούν να ακούσουν τις σημαντικές αυτές προσωπικότητες, όπως για παράδειγμα, να προφέρουν ορθά το όνομά τους. Ο πρώτος συμμετέχων αυτού του νέου project, είναι ο Stephen Fry, Bρετανός ηθοποιός, συντάκτης και σκηνοθέτης, τον οποίο προσέγγισε ο Andy Mabbett, editor της Wikipedia.

   Μπορείτε όλοι να συνεισφέρετε σε αυτήν την προσπάθεια της Wikipedia, επικοινωνώντας με την ομάδα του WikiVIP, παραχωρώντας τους τέτοιου είδους clips. Αυτά θα αξιολογηθούν από την ομάδα και έπειτα θα προστεθούν στις σχετικές ιστοσελίδες.

   [/feedquote]