Διαφήμιση

Avegant Glyph: προβολές για τα μάτια σας μόνο

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Avegant Glyph: προβολές για τα μάτια σας μόνο

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/avegant-glyph-provoles-gia-ta-matia-sas-131731.html']
   Η επιλογή του τίτλου δεν είναι απλά μια διαφημιστική ατάκα, καθώς εδώ χρησιμοποιείται κυριολεκτικά. Η εταιρεία λοιπόν με το όνομα Avegant σκοπεύει να κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2014, μία ακόμα πρόταση για επικεφαλής οθόνη, υπό τη μορφή γυαλιών. Με μέγεθος μικρότερο από το ανταγωνιστικό Occulus Rift ή το HMZ της Sony, θα σας δίνει την αίσθηση παρακολούθησης μιας οθόνης 80 ιντσών από απόσταση 2,5 μέτρων, ενώ παράλληλα συμπεριλαμβάνει και υψηλής ποιότητας ήχο. Μάλιστα εκ πρώτης όψης θυμίζει περισσότερο ογκώδη ακουστικά, παρά οθόνη προβολής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτή την υλοποίηση είναι ο τρόπος που οι εικόνες προβάλλονται στον χρήστη. Αντί να υπάρχει κάποια μικρή σε ίντσες οθόνη σε ελάχιστη απόσταση από τα μάτια σας, όπως γίνεται σε άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα, μια συστοιχία από 2 εκατομμύρια μικρο-καθρέφτες κατευθύνουν το φως από ένα LED χαμηλής ενέργειας και μέσω φακών προβάλλουν την εικόνα απευθείας στον αμφιβληστροειδή του ματιού σας. Μάλιστα επειδή αυτό γίνεται ανεξάρτητα για κάθε μάτι, εκτός από εικόνες (κινούμενες ή μη) δύο διαστάσεων, το Glyph μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση τριών διαστάσεων.

   Αυτό το διάστημα το Glyph της Avegant, βρίσκεται στο Kickstarter και έχει ήδη εκπληρώσει τον οικονομικό στόχο της εκστρατείας του εκεί, με σκοπό την χρηματοδότηση της προσπάθειας για μετάβαση από το πρωτότυπο σε ένα βιομηχανικό μοντέλο για ευρεία διάθεση. Εν επιθυμείτε να είστε από τους πρώτους κατόχους της συσκευής, τότε με 550$ μπορεί να γίνει δικό σας.


   [/feedquote]