Διαφήμιση

Ελλάδα: Ανάμεσα στις χώρες με τα πιο χαμηλά ποσοστά περιορισμού BitTorrent traffic

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Ελλάδα: Ανάμεσα στις χώρες με τα πιο χαμηλά ποσοστά περιορισμού BitTorrent traffic

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/ellada-anamesa-stis-xores-me-ta-pio-131716.html']
   Το 2009, η Google και οι συνεργάτες της, δημιούργησαν μια πλατφόρμα Measurement Lab (M-Lab), ένα project διασκορπισμένων servers σε όλον τον κόσμο, οι οποίοι θα έκαναν τους ερευνητές να κατανοήσουν πόσο καλά λειτουργεί μια ευρυζωνική σύνδεση και συνακόλουθα να βοηθήσουν τους χρήστες να αντιληφθούν αν οι ISPs μπλοκάρουν ή περιορίζουν συγκεκριμένου είδους κίνηση.

   Στις έρευνές τους διεξήγαγαν το «Glasnost test», αναπτυγμένο από το Ινστιτούτο Max Planck και το οποίο χρησιμοποιεί ένα Java applet για να συγκρίνει τη συνήθη ταχύτητα download και τις επιδόσεις των διαφόρων εφαρμογών μεταξύ του κεντρικού host και των δικών τους servers. Αν και ο καθένας μεμονωμένα θα μπορούσε να ελέγξει την σύνδεσή του, η αναφορά της M-Lab προσφέρει μια συνολική εικόνα για την κατάσταση. Όπως αναφέρει το «Torrentfreak», οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν το διάστημα Δεκεμβρίου 2012 - Δεκεμβρίου 2013 και περιλαμβάνουν τα ποσοστά για κάθε χώρα.

   Η νότια Κορέα, η Μαλαισία, η Σιγκαπούρη, η Ιαπωνία και οι Φιλιππίνες ήταν οι χώρες στις οποίες λαμβάνει ο χώρα ο μεγαλύτερος περιορισμός της κίνησης Bittorent. Αντιθέτως η Ελλάδα και η Ρουμανία αποτελούν δύο χώρες με τα πιο χαμηλά ποσοστά, στο 7% και 9% αντιστοίχως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες άγγιξαν το 14%. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε την ύπαρξη ενός χάρτη ο οποίος περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της έρευνας και μπορείτε να τον βρείτε επισκεπτόμενοι την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

   Η ουδετερότητα του διαδικτύου, «Net Neutrality» είναι η αρχή της απρόσκοπτης πρόσβασης των χρηστών στο διαδίκτυο, χωρίς κανένα περιορισμό. Κάτι τέτοιο δεν διαφοροποιείται ανά περιοχή ή ανά υπηρεσία. Η ουδετερότητα του διαδικτύου και οι νομικές υποχρεώσεις των παρόχων έχουν υπάρξει αντικείμενο έντονων συζητήσεων σε Αμερική και Ευρώπη.


   [/feedquote]