Διαφήμιση

Από 27 Φεβρουαρίου το Resident Evil 4 Ultimate HD Edition στο Steam

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Από 27 Φεβρουαρίου το Resident Evil 4 Ultimate HD Edition στο Steam

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/apo-27-fevrouariou-to-resident-evil-4-a-131599.html']
   Η Capcom αποφάσισε να διαθέσει μια νέα έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού Resident Evil 4 στο Steam. Φυσικά αναφερόμαστε στην Resident Evil Ultimate HD Edition η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 27 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά.

   Αρχικά η εταιρεία έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα γραφικά του παιχνιδιού, προσφέροντας σε όλους τους gamers μια όσο το δυνατόν ολοκληρωμένη οπτική εμπειρία. Σύμφωνα με την Capcom, θα «τρέχει» στα 60 frames ανά δευτερόλεπτο. Παράλληλα θα δίνεται πρόσβαση στο Steam Community, παρέχοντας επιπλέον δυνατότητες. Αν και πολλοί θα έχουν ήδη ασχοληθεί με το συγκεκριμένο παιχνίδι, η νέα έκδοση με τις προσθήκες της, ίσως προσελκύσει το ενδιαφέρον για μια ακόμη φορά.

   Η Capcom γνωστοποίησε ότι θα είναι συμβατό και θα υποστηρίζει πλήρως gamepads ικανοποιώντας παράλληλα και όσους χρήστες θα ήθελαν να «αποχωριστούν» το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Η τιμή του υπολογίζεται να αγγίξει τα $20.


   [/feedquote]