Διαφήμιση

Cooler Master: Διαθέσιμα στην Ευρώπη τα Nepton 140XL και 280L AIO watercoolers

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Cooler Master: Διαθέσιμα στην Ευρώπη τα Nepton 140XL και 280L AIO watercoolers

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/cooler-master-diathesima-stin-eyropi-ta-nepton-131592.html']
   Οι αυξημένες επιδόσεις που επιζητούν από τους επεξεργαστές τους οι χρήστες με την υπερχρονισμό, έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη θερμοκρασιών που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Η Cooler Master ανταποκρινόμενη στις ανάγκες αυτές, παρουσίασε μια νέα σειρά λύσεων υδρόψυξης, δυο μοντέλα που φέρουν την κωδική ονομασία Nepton 140XL και 280L.

   Τα συγκεκριμένα coolers έρχονται έτοιμα για άμεση εγκατάσταση, χωρίς να χρειάζεται να προβείτε εσείς σε οποιαδήποτε ενέργεια, πέραν αυτής της τοποθέτησης. Τα coolers φέρουν την σειρά ανεμιστήρων JetFlo 140 σχεδιασμένη να προσφέρει μεγάλη ποσότητα αέρα, χρήσιμη στην γρήγορη απαγωγή της θερμοκρασίας. Ειδικότερα το Nepton 280L, έρχεται με δύο τέτοιους ανεμιστήρες των 140 χιλιοστών και ψυγείο των 280 mm. Τα χαρακτηριστικά αυτά σε συνδυασμό με την χάλκινη βάση, το καθιστούν ικανό να διαχειριστεί υψηλό CPU overclocking.

   Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου που μας απέστειλε η εταιρεία και τα δύο coolers είναι πλέον διαθέσιμα στην αγορά και η τιμή στην οποία θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, έχει διαμορφωθεί στα 89.90 € (Nepton 140XL) και 109.90€ (Nepton 280L).
   Cooler Master Press Release
   [/feedquote]