Διαφήμιση

Η OCZ ανήκει πλέον στον όμιλο Toshiba Group Company

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η OCZ ανήκει πλέον στον όμιλο Toshiba Group Company

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-ocz-anikei-pleon-ston-omilo-toshiba-131591.html']
   Η Toshiba Corporation ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση των διαδικασιών εξαγοράς της OCZ Technology Group, η οποία πλέον ανήκει στον όμιλό της. Η OCZ θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της κάτω από την δική της εμπορική ονομασία, ενώ η εξαγορά θα της δώσει την δυνατότητα να συνεχίσει την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων SATA και PCIe της λιανικής αγοράς, όσο και προϊόντων SATA, SAS και PCIe για την enterprise.

   «Η εξαγορά ενισχύει την στρατηγική θέση της OCZ στην αγορά και επιτρέπει την διάθεση νέων και αξιόπιστων λύσεων οι οποίες θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των χρηστών σε αποθηκευτικό χώρο», ανέφερε σε δήλωσή του ο Seiichi Mori εκ μέρους της Toshiba. «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι καθώς ανήκουμε πλέον στον όμιλο της Toshiba, η οικονομική ενίσχυση της οποίας θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας, προσφέροντας ανταγωνιστικά προϊόντα σε μια αγορά η οποία όλο και αναπτύσσεται, σαν αυτή των SSDs», τόνισε ο Ralph Schmitt, Διευθύνων Σύμβουλος της OCZ Storage Solutions.

   Να σημειωθεί ότι η OCZ θα διατηρήσει τα δίκτυα λιανικής πώλησης σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ τα νέα κεντρικά γραφεία της εταιρείας θα παραμείνουν στο San Jose της Καλιφόρνια. Δίνεται λοιπόν στην εταιρεία μια νέα ευκαιρία, να αξιοποιήσει τους πόρους της και να προσφέρει στην αγορά SSDs την τεχνογνωσία της, συνεχίζοντας έτσι την λαμπρή πορεία που έχει διαγράψει μέχρι σήμερα.
   Toshiba Press Release
   [/feedquote]