Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
Καλημέρα σε όλους! Χθες αγόρασα το redmi 8 και ψάχνω apk για να εγκαταστήσω την gcam. Προς το παρόν κανένα από όσα έχω βρει δεν δουλεύει σωστά, κλείνει μόνο του με το που πάω να το γυρίσω σε βίντεο. Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο apk? Ευχαριστώ
Αυτή την δοκίμασες; Google Camera For redmi 8 | Xiaomi Redmi 8
Το redmi 8 έχει ενεργό camera 2 api default , από ότι διάβασα , άρα δεν χρειάζεται, ξεκλείδωμα, twrp , root , buildProp.....
Δεν έχω το κινητό , ως εκ τούτου δεν την έχω δοκιμάσει...
Αυτή την δοκίμασες; Google Camera For redmi 8 | Xiaomi Redmi 8
Το redmi 8 έχει ενεργό camera 2 api default , από ότι διάβασα , άρα δεν χρειάζεται, ξεκλείδωμα, twrp , root , buildProp.....
Δεν έχω το κινητό , ως εκ τούτου δεν την έχω δοκιμάσει...
Ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι, την δοκίμασα, αλλά η εφαρμογή κρασάρει με το που βγάζεις φωτογραφία ή πας να τραβήξεις βίντεο. Όλα τα apk που βρήκα για το redmi 8 το κάνουν αυτό, δυστυχώς...
Δοκιμάστε την εφαρμογή WSC-Connect ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε Push μηνύματα από το φόρουμ μας (Xiaomi-Miui.gr) στην συσκευή σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play-Store τώρα!