Διαφήμιση

Διέρρευσαν τα πρώτα benchmarks της Nvidia GTX 750 Ti

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Διέρρευσαν τα πρώτα benchmarks της Nvidia GTX 750 Ti

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/dierreysan-ta-prota-benchmarks-tis-nvidia-gtx-131445.html']
   Όπως είναι ήδη γνωστό η GTX 750 Ti της Nvidia αποτελεί μια κάρτα γραφικών βασισμένη σε Maxwell GPU, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα, πιθανότερη είναι η άφιξη της κάρτας τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Νεώτερα στοιχεία της Κινεζικής ιστοσελίδας Coolaler.com κάνουν λόγο για τις επιδόσεις που σημειώνει η κάρτα, ενώ το γενικότερο συμπέρασμα που κυριαρχεί είναι ότι η GTX 660 είναι κατά 10% ταχύτερη.

   Αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν την κάρτα από πλευράς επιδόσεων να κατατάσσεται μεταξύ της GeForce GTX 660 και GTX 760. Όμως όπως φαίνεται και παρακάτω, είναι πίσω κατά 10% - 15% από την GTX 660. Είναι πολύ πιθανόν οι testers να χρησιμοποίησαν πρώιμους drivers. Ως εκ τούτου μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα θα έχουμε στη διάθεσή μας στα μέσα Φεβρουαρίου.

   Να σημειωθεί τέλος ότι η GTX 750 Ti είναι μια άκρως σημαντική GPU για την Nvidia καθώς θα είναι η πρώτη η οποία βασίζεται σε αρχιτεκτονική της Maxwell GPU.
   [/feedquote]