Διαφήμιση

JAS mini & CUBE mini: Δύο portable stands από την Cooler Master

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • JAS mini & CUBE mini: Δύο portable stands από την Cooler Master

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/jas-mini-cube-mini-dyo-portable-stands-131374.html']
   Δύο νέα portable stands έρχεται να ανακοινώσει η Cooler Master πραγματοποιώντας δυναμική είσοδο και στην αγορά του mobile, η οποία ανθεί τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος, μα φυσικά για τα JAS mini και CUBE mini, κατασκευασμένα από αλουμίνιο τα οποία είναι συμβατά με smartphones και μικρότερα tablets.

   Συγκεκριμένα, το JAS mini προσφέρει μια άνετη γωνία θέασης ενώ ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του υπόσχεται την εύκολη μεταφορά του, εφόσον το βάρος του κυμαίνεται σε ιδιαιτέρως χαμηλά επίπεδα. Το αλουμίνιο υψηλής ποιότητας με το οποίο είναι εξοπλισμένο, καθιστούν το JAS mini ιδανικό συνοδό οποιασδήποτε smartphone συσκευής ή tablet μέχρι 8 ιντσών. Είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές εκδόσεις, καφέ, θαλασσί και πράσινο.

   Από την μεριά του το CUBE mini αποτελεί και αυτό ένα προϊόν κατασκευής από αλουμίνιο και μπορεί να στηρίξει οποιοδήποτε μικρό tablet ή smartphone στο γραφείο στον επαγγελματικό σας χώρο ή στο σπίτι. Το «άκαμπτο σώμα» από αλουμίνιο αναδιπλώνει καθιστώντας έτσι τη μεταφορά πολύ εύκολη υπόθεση. Στο κάτω μέρος υπάρχει ικανοποιητικός χώρος για τη σύνδεση του φορτιστή του tablet, χωρίς να είναι απαραίτητη η αφαίρεση της συσκευής από το stand. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου η κυκλοφορία τους θα ξεκινήσει από αυτόν τον μήνα στη τιμή των 19.99 ευρώ.
   Cooler Master Press Release
   [/feedquote]