Διαφήμιση

Amazon: Κατοχυρώνει ως πατέντα εναλλακτικό τρόπο αποστολής προϊόντων

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Amazon: Κατοχυρώνει ως πατέντα εναλλακτικό τρόπο αποστολής προϊόντων

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/amazon-katoxyronei-ws-patenta-enallaktiko-tropo-apostolis-131349.html']
   Τον περασμένο Δεκέμβριο, το γνωστό διαδικτυακό κατάστημα Amazon, προέβη στη κατοχύρωση πατέντας, σύμφωνα με την οποία θα ξεκινήσει την εφαρμογή μιας νέας μεθόδου αποστολής πακέτων πριν καν ακόμα οι καταναλωτές επιλέξουν την αγορά από τη διαδικτυακή σελίδα του καταστήματος. Η νέα αυτή πολιτική που λέγεται ότι θα εφαρμόσει, θα επιταχύνει σημαντικά τους χρόνους παράδοσης των προϊόντων, ενώ θα αποθαρρύνει τους καταναλωτές από την ιδέα της επίσκεψης σε φυσικό κατάστημα. Όπως αναφέρει το έγγραφο, η Amazon θεωρεί ότι ο χρόνος που μεσολαβεί από την παραγγελία του προϊόντος μέχρι και την τελική παράδοση μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους καταναλωτές, αποφεύγοντας τις εναλλακτικές λύσεις αγοράς όπως αυτή του διαδικτύου.

   Η πατέντα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θα είναι εφικτή η συσκευασία και η διάθεση των αγαθών που η Amazon ελπίζει ότι επιθυμούν οι καταναλωτές σε συγκεκριμένη περιοχή. Τα πακέτα θα μπορούν να «περιμένουν» σε ειδικούς κόμβους ή ακόμη και στα ίδια τα φορτηγά, μέχρι να διενεργηθεί η παραγγελία εκ μέρους του χρήστη.

   Όσον αφορά το περιεχόμενο της παραγγελίας, η εταιρεία εξηγεί ότι θα λαμβάνεται υπόψιν το ιστορικό αγορών, αναζητήσεις προϊόντων που έλαβαν χώρα μέσω της ιστοσελίδας ακόμη και πόση ώρα ένας κέρσορας μένει πάνω από ένα συγκεκριμένο αγαθό. Στη πατέντα δεν αναφέρεται ο ακριβής χρόνος που αναμένεται να εξοικονομηθεί. Φυσικά, υπάρχει περίπτωση να επιβαρύνει την εταιρεία με κόστη, ειδικά σε περιπτώσεις που γίνεται λανθασμένη εκτίμηση του προϊόντος ή της περιοχής αποστολής του δέματος.


   [/feedquote]