Διαφήμιση

Σε πτώση ο τιμές των μνημών DRAM το πρώτο μισό του Ιανουαρίου

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Σε πτώση ο τιμές των μνημών DRAM το πρώτο μισό του Ιανουαρίου

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/se-ptosi-o-times-twn-mnimon-dram-131321.html']
   Πριν από λίγο καιρό, πυρκαγιά σε εργοστάσιο παραγωγής μνημών της εταιρείας SK Hynix στη περιοχή της Κίνας, είχε προκαλέσει προβλήματα στη προμήθεια DRAM μνημών και είχε οδηγήσει στη σημαντική αύξηση της τιμής αυτών.

   Το κλίμα που διαμορφώνεται πλέον χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως καλό, καθώς αναμένεται μια μείωση του ρυθμού αύξησης της τιμής των μνημών, δεδομένης και της χαμηλής ζήτησης που παρατηρείται στην αγορά, για τέτοιου είδους προϊόντα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η μέση τιμή (contract prices) των μνημών τύπου 4GB DDR3 SO-DIMM το πρώτο μισό του Ιανουαρίου ήταν $33, ενώ η υψηλότερη τιμή σημείωσε πτώση από τα $35 στα $34.

   Οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να προγραμματίζει αύξηση τιμών μέχρι την πλήρη ανάκαμψη της παραγωγής στο εργοστάσιό της, κάτι που όμως δεν της επιτρέπεται, δεδομένης της εικόνας της αγοράς, με τα χαμηλά ποσοστά ζήτησης. Η TrendForce πιστεύει ότι οι τιμές (contract prices) θα επιστρέψουν στην προ της πυρκαγιάς εποχή, πράγμα που σημαίνει ότι ένα 4GB DDR3 module θα κοστίζει $27 με $28.


   [/feedquote]