Διαφήμιση

Amazfit gtr

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

  Τρέχουσα ενημέρωση (26/01/2020 20:00)

  Έγινε η διανομή των νέων διορθωμένων XTRV-20.1.21 ROM για 16 συσκευές.

  H ROM για το RedMI Note 7 Pro (Violet) θα παραδοθεί όταν έχουμε Source.

  H επόμενη διανομή των ROM θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου λόγω διακοπών στην Κίνα.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Ο/H kosnik έγραψε:

   Γεια χαρά και από μένα.

   Έχω ένα περιέργο και εκνευριστικό πρόβλημα : Όταν λαμβάνω sms στο κινητό, σκάνε ασταμάτητα notifications στο ρολόι (γι αυτο το ένα sms). Μιλάμε πάνω από 20. Κάποια στιγμή σταματάνε μόνα τους.

   Έχει κανεις άλλος αυτό το πρόβλημα?

   Δεν θυμάμαι αν ξεκίνησε μετά το τελευταίο firmware update ή αφού άλλαξα συσκευή (redmi note 8).

   Προς το παρόν έχω απενεργοποιήσει τα notifications για incoming sms απο το amazfit.
   Εμένα στο 5ο σταματάνε συνήθως :lol: Άλλες φορές στο 2ο. Σπάνια όμως. Ποτέ στο μόνο ένα. Και όχι μόνο στα SMS.

   Αυτό ήταν διαπιστωμένο θέμα στα πρώτα firmware και δυστυχώς καλά κρατεί. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η εκάστοτε συσκευή και το Android που τρέχει.
   Έχει δουλειά πολύ να κάνει η Huami με τις ειδοποιήσεις (και με τα εικονίδια τους γιατί δεν δείχνει πάντα των εφαρμογών, αλλά ένα general εικονίδιο app) .

   Το τελευταίο firmware υποτίθεται πως βελτίωνε το GPS. Μάλλον την ακρίβεια του (κάτι το οποίο δεν έχω τσεκάρει) γιατί για κλείδωμα δορυφόρων περνάει και 5λεπτο (σβήνει η οθόνη και πάλι απ την αρχή για να δω υψόμετρο) .
  • Διαφήμιση
  • Οι καιρός στο ρολόι πως συγχρονίζει; Υποθέτω όχι από το κινητό, έτσι δεν είναι;
   Δε μου βγάζει καποια ενημέρωση γι αυτό ρωτάω.
   Παράδειγμα:   Επίσης όταν είχα πρωτοπαρει το ρολοι, μου έδινε τη δυνατότητα να διαγράψω τις ειδοποιήσεις.
   Τώρα όμως βλέπω ότι δεν υπάρχει πια το κουμπί της διαγραφής.

   Παράδειγμα:   Στάλθηκε από το Redmi Note 7
  • Ο/H jimteo έγραψε:

   "Οι καιρός στο ρολόι πως συγχρονίζει; Υποθέτω όχι από το κινητό, έτσι δεν είναι;
   Δε μου βγάζει καποια ενημέρωση γι αυτό ρωτάω".   Όντως, δεν συγχρονίζει τον καιρο με τα γεωγραφικά δεδομένα του κινητού αλλά με το δικό του gps. Παίζει όμως ρόλο το κινητό κυρίως μέσω της εφαρμογής Amazfit. Θα πρέπει πρωτίστως στις ρυθμίσεις της να έχεις ορίσει πόλη, μονάδες μέτρησης και να ειναι on οι ειδοποιήσεις για τον καιρό. Αν τα έχεις κάνει αυτά, πραγματικά δεν ξέρω τι πάει στραβά.
   Εμένα δουλεύει καλά αλλά δεν ανανεώνει συχνά. Αργεί δηλ να δείξει τις τρέχουσες η τις σχετικά πρόσφατες τιμές (νομίζω σε όλους) αν έχεις μετακινηθεί σε άλλη γεωγραφική περιοχή και μάλλον έχει να κάνει με το πρόβλημα του gps αυτό.   "Επίσης όταν είχα πρωτοπαρει το ρολοι, μου έδινε τη δυνατότητα να διαγράψω τις ειδοποιήσεις.
   Τώρα όμως βλέπω ότι δεν υπάρχει πια το κουμπί της διαγραφής".


   Όπως δείχνεις στην εικόνα, αν σύρεις το δάκτυλο απο δεξιά προς τα αριστερά πάνω στην ειδοποίηση δεν εμφανίζεται ο "κάδος"; Αν οχι, μάλλον κάτι πάει στραβά με το firmware.


   Στάλθηκε από το Redmi Note 7
  • Ναι ρε φίλε. Αυτό ήταν. Το ρημαδι και με παιδεψε. Έπρεπε να σύρω προς τα αριστερά για να εμφανιστεί ο κάδος.
   Να είσαι καλά. Ευχαριστώ.
   Σε ότι αφορά τον καιρό, βρήκα την άκρη.
   Έπρεπε να δώσω άδεια στην εφαρμογή για πρόσβαση στην τοποθεσία.

   Στάλθηκε από το Redmi Note 7
  • Διαφήμιση
   Διαφήμιση
  • Καλησπέρα!
   Σκέφτομαι να αγοράσω το Amazfit-gtr και χρειάζομαι τα φώτα των ειδικών
   Χρησιμοποιώ το το RedMi 5 Plus με Android 8.1.0 και Bluetooth v4.2
   Πιστεύετε ότι ότι θα υπάρχει θέμα συμβατότητας δεδομένου ότι το GTR ζητάει ΒΤ 5, και σε τι βαθμό?
   Ευχαριστώ.
  • Ο/H GregLp έγραψε:

   Καλησπέρα!
   Σκέφτομαι να αγοράσω το Amazfit-gtr και χρειάζομαι τα φώτα των ειδικών
   Χρησιμοποιώ το το RedMi 5 Plus με Android 8.1.0 και Bluetooth v4.2
   Πιστεύετε ότι ότι θα υπάρχει θέμα συμβατότητας δεδομένου ότι το GTR ζητάει ΒΤ 5, και σε τι βαθμό?
   Ευχαριστώ.
   Καλώς όρισες στην παρέα GregLp :)

   Δεν ξέρω αν και πόσο ειδικός είμαι αλλά η δική μου εμπειρία έδειξε το εξής: Αν και έχω αλλάξει συσκευή πια, αρχικά το πάντρεψα με Samsung Galaxy Note 4 που τρέχει Android 6.1 και η βερσιόν του bluetooth του ειναι 4.2. Είχα κι εγώ ένα παρόμοιο άγχος για τις συμβατότητες και κάποια προβλήματα με τις ειδοποιήσεις απ' το κινητό και τα εικονίδια τους που εμφανίστηκαν μετά την αρχική σύνδεση, τα χρέωσα σε αυτό. Αλλά έκανα λάθος.
   Και τώρα με Samsung Galaxy A70 (Android 9 και bluetooth 5) μια χαρά παραμένουν και όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλους. Είναι θέμα του firmware του ρολογιού και παρότι δεν θεωρούνται σοβαρά, οφείλει και ελπίζω να διορθώσει σύντομα η Huami.
   Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχεις ούτε εσύ θέμα, αλλά μόνο ένας χρήστης RedMi 5 Plus μπορεί να το πει με σιγουριά. Πριν το αγοράσεις διάβασε όσο περισσότερα μπορείς και σιγουρέψου οτι εκτός απο αισθητική και τεράστια αυτονομία (ανάλογα τη χρήση φυσικά), κάνει γι' αυτό που θέλεις. Ο ανταγωνισμός έχει πολλές προτάσεις με σημαντικότερα τα Huawei GT.

   Ενδεικτικά θα σου αναφέρω (που μπορεί και να τα ξέρεις ήδη) οτι το ρολόι:
   -Δεν ειναι καθαρόαιμο fitness tracker ούτε και smartwatch. Είναι υβρίδιο και δεν φημίζεται ούτε στο ένα ούτε στο άλλο.
   -Δεν έχει wi-fi ούτε λειτουργία πτήσης που σημαίνει οτι το bluetooth του ειναι πάντα ανοικτό (και τρώει τζάμπα μπαταρία)
   -Δεν καταγράφει μεσημεριανό ύπνο, παρά μόνο νυκτερινό και δεν μπορείς να τον δεις απ' το ρολόι αλλά μόνο αν τρέξεις την εφαρμογή του κινητού.
   -Δεν καταγράφει ανάβαση ορόφων.
   -Το ξυπνητήρι του (δόνηση) κτυπά μόνο 30sec και μόνο μια φορά (δεν έχει auto snooze). Αν θέλεις να ξυπνήσεις δίπλα σε κάποιον χωρίς να τον ενοχλήσεις (και κοιμάσαι και λίγο βαριά) το ποιο πιθανό ειναι οτι θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις τον ύπνο σου μαζί του παρότι τη δόνηση του (ξύπνιος) την αισθάνεσαι δυνατή.
   -Δεν έχει καθόλου ελεύθερη εσωτερική μνήμη ούτε για μουσική (άρα δεν στριμάρει σε ασύρματα ακουστικά) ούτε για watch faces (3 όλα κι όλα και μόνο 1 παραμετροποιήσημο)
   -Έχει ακόμη λίγο προβληματικό Gps παρά την τελευταία αναβάθμιση.

   Είναι όμως πανέμορφο (σχετικό ειναι αυτό ε; ) και για τα λεφτά του έχει αρκετά ποιοτική κατασκευή και συναρμολόγηση, εξαιρετική οθόνη όπως και αυτονομία. Η απόφαση δική σου....
  • Ο/H GregLp έγραψε:

   Καλησπέρα!
   Σκέφτομαι να αγοράσω το Amazfit-gtr και χρειάζομαι τα φώτα των ειδικών
   Χρησιμοποιώ το το RedMi 5 Plus με Android 8.1.0 και Bluetooth v4.2
   Πιστεύετε ότι ότι θα υπάρχει θέμα συμβατότητας δεδομένου ότι το GTR ζητάει ΒΤ 5, και σε τι βαθμό?
   Ευχαριστώ.
   Να το πάρεις με κλειστά μάτια. Εγώ το έχω από αρχές Δεκεμβρίου το είχα παραγγείλει την Cyber Monday. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρολόι. Το συγχρονίζω χωρίς σχεδόν κανένα πρόβλημα με το Redmi Note 4 με android 6. Το μόνο πρόβλημα είναι ο συγχρονισμός του τηλεφώνου με τα δεδομένα GPS του ρολογιού όταν κάνω εξωτερικό workout όπως το περπάτημα. Μου φέρνει όχι το τελευταίο χάρτη με τη διαδρομή αλλά τον προτελευταίο. Αλλά μετά από μερικές προσπάθειες φέρνει το σωστό χάρτη. Κατά τα άλλα μην ακούς τι λέει ο καθένας. Δες τις ανάγκες σου, σκέψου γιατί το θέλεις και αποφάσισε. Εγώ είχα το Mi Band 2 πριν το οποίο έχασε πάρα πολύ τη φωτεινότητα επειδή έβαλα το χέρι μου μέσα στο φούρνο για να βγάλω το ταψί με το φαγητό και πήρα αυτό το GTR σαν αντικατάσταση. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο ένα activity tracker για βασικές ασκήσεις όπως εξωτερικό τρέξιμο και περπάτημα, διάδρομος και ποδήλατο γυμναστηρίου και ελεύθερη άσκηση στο γυμναστήριο. Και να είναι επίσης εμφανίσιμο σα ρολόι. Η οθόνη του είναι απίστευτη και μπορείς να βρεις πάρα πολλά watchfaces επώνυμων ρολογιών με την εφαρμογή amazface. Είναι σαν πραγματικό ρολόι. Επίσης τεράστια αυτονομία. Με τη δικιά μου χρήση το φορτίζω κάθε δυο βδομάδες. Βάζω και κάποιες μέρες Always On Display αλλά όχι πάντα γιατί ειλικρινά δε χρειάζεται ειδικά τώρα το χειμώνα που φοράμε και μακριά μανίκια. Το AOD τρώει αρκετά τη μπαταρία αλλά και πάλι μια βδομάδα πιστεύω τη βγάζει άνετα.
   Ενα προβληματάκι που έχει είναι η ακρίβεια του GPS και μερικές φορές δεν λαμβάνει καθόλου σήμα με αποτέλεσμα να μην χαρτογραφεί τη διαδρομή. Η ακρίβεια του GPS δεν είναι και η κορυφαία γιατί έχω παρατηρήσει μικροαποκλίσεις αλλά πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία.
   Αν τέλος θέλεις ένα smartwatch τότε η επόμενη ασφαλής επιλογή σου είναι το stratos 2 ή 3. Αυτό έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και κατά τη γνώμη μου απευθύνεται σε επαγγελματίες αθλητές, προπονητές, γυμναστές ή κάποιους "καμένους" με τα γυμναστήρια και το fitness :D
  • Διαφήμιση
  • Κύριοι είστε καταπληκτικοί!
   Σας ευχαριστώ!
   Με κατατοπίσατε πλήρως.
   Το σκεπτικό της αγοράς έγκειται στο να καλύψει τις εξής ανάγκες: Ενημέρωση για ειδοποιήσεις τις ώρες που εργάζομαι και δεν έχω πρόσβαση στο κινητό, παρακολούθηση παλμών 24/7 διότι η δουλειά είναι συχνά στρεσογόνα και έχω παρατηρήσει σημαντικές διακυμάνσεις, παρακολούθηση δραστηριότητας στο γυμναστήριο, και κάτι κομψό ως αξεσουάρ.
   Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το Amazfit Bip, το οποίο είναι τίμιο αλλά μέτριο αισθητικά.
   Νιώθω ότι το GTR είναι πολύ ανταγωνιστικό σε σχέση Value/Money.
   Καλό Σαββατοκύριακο!
  • Και στη μέτρηση σφυγμών είναι πολύ καλό. Μετράει ανα λεπτό και είναι ακριβείς οι μετρήσεις του. Γι αυτά που λες σε καλύπτει απόλυτα

   Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk