Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 (τρέχουσα έκδοση resources v68)

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

  Tρέχουσα ενημέρωση 20.5.228 (25/05/2020 16:45)

  Έγινε η διανομή των νέων 20.5.22 ROM για τις 28 συνολικά συσκευές...

  - Για να βελτιωθούν οι επιδόσεις στα Mi 10, Mi 10 10Pro και Redmi K30 Pro και να γίνει η αναβάθμισή του με νεώτερους driver της Qualcomm, οι διανομές των ROM για τις παραπάνω συσκευές, από σήμερα αναστέλλονται για τρεις εβδομάδες περίπου. Οι Stable εκδόσεις των συσκευών δεν επηρεάζονται.

  - Επειδή τα Redmi Note8 και Xiaomi CC9e αναβαθμίζονται σε Android 10, οι ROM για αυτές τις συσκευές αναβάλλονται για αυτή την εβδομάδα.

  H επόμενη διανομή των ROM θα γίνει όταν έχουμε διαθέσιμο Source από την Xiaomi και το xiaomi.eu.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Στο band όταν με καλούν από αριθμό (όχι συγκεκριμένους) που δεν είναι περασμένος στις επαφές, δεν τον δείχνει.
   Ανά τακτά διαστήματα μου ανοίγει η εφαρμογή mi fit από μόνη της ( 4.0.7 έκδοση). Το mi fit κ fw 1.0.5.66 είναι από αυτό το νήμα
  • Διαφήμιση
  • Ανακοίνωση:

   Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.9 η οποία προς το παρόν αναβαθμίζει το Mi Band 4 στην έκδοση firmware 1.0.6.16

   Η έκδοση resources για το παραπάνω firmware, παραμένει η ίδια (v62)

   Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής.
   Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.


   ! ! ! Καλά Updates ! ! !

   Από την ομάδα διαχείρισης
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Nnoutas έγραψε:

   Απλά κατεβάζω την εφαρμογή και κάνω update; Δε χρειάζεται να ξαναπεράσω τα resources;
   Τί αλλάζει με το νέο update;
   Ναι κατεβάζεις και εγκαθιστάς την εφαρμογή. Δεν χρειάζεται προς το παρόν να ξαναπεράσεις resources. Δεν αλλάζει κάτι σημαντικό το firmware...ενεργοποίηση σε επιπλέον γλώσσες κάνει.

   Ο/H kostas978 έγραψε:

   Υπάρχει κάποια εναλλακτική για εμάς που έχουμε iPhone όπως υπήρχε για το mi band 3???
   Όπως ακριβώς πέρναγες τα αρχεία του Mi Band 3 στο IPhone, έτσι περνάς και το αρχείο bin της πρώτης σελίδας αφού πρώτα το αποσυμπιέσεις φτάνει να συμφωνεί η έκδοση firmware που αναφέρει η πρώτη σελίδα. Μετά γυρνάς τη γλώσσα του band 4 στα Ρώσικα μέσα από το AmazTools.
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

   Ο/H Nnoutas έγραψε:

   Απλά κατεβάζω την εφαρμογή και κάνω update; Δε χρειάζεται να ξαναπεράσω τα resources;
   Τί αλλάζει με το νέο update;
   Ναι κατεβάζεις και εγκαθιστάς την εφαρμογή. Δεν χρειάζεται προς το παρόν να ξαναπεράσεις resources. Δεν αλλάζει κάτι σημαντικό το firmware...ενεργοποίηση σε επιπλέον γλώσσες κάνει.

   Ο/H kostas978 έγραψε:

   Υπάρχει κάποια εναλλακτική για εμάς που έχουμε iPhone όπως υπήρχε για το mi band 3???
   Όπως ακριβώς πέρναγες τα αρχεία του Mi Band 3 στο IPhone, έτσι περνάς και το αρχείο bin της πρώτης σελίδας αφού πρώτα το αποσυμπιέσεις φτάνει να συμφωνεί η έκδοση firmware που αναφέρει η
   Ευχαριστώ dnomikos :)
  • Ο/H NiTroGen έγραψε:

   Μπορείς να ετοιμάσεις μια έκδοση με τη ρωσική γλώσσα κλειδωμένη, αλλά χωρίς auto-update του firmware; Για εμάς τους "beta testers". ;)
   Για τους beta testers, MiFit-4.0.7-Greek_MB4-RU-lang_no-OTA.apk στο νήμα Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 NFC (τρέχουσα έκδοση resources v52) έτσι ώστε να έχετε και bonus malus τα custom watchfaces ;) Θα χρειαστεί πρώτα απεγκατάσταση όποιο και να έχεις τώρα ακόμα και δικό μας γιατί είναι διαφορετικά υπογεγραμμένο. Όλα τα no-OTA θα έχουν άλλη υπογραφή από τα κλασικά για να αναγκάζεστε πρώτα σε απεγκατάσταση και να είμαστε σίγουροι ότι χάθηκαν οι προηγούμενες ρυθμίσεις OTA. Μπορούσε να γίνει και με ένα απλό καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής αλλά καλύτερα έτσι. Ξέρω τι σου λέω... παθών :D :D :D Μεταξύ τους στις no-OTA, ισχύουν τα ίδια... εγκατάσταση πάνω από την όποια νεότερη έκδοση θα υπάρχει. Αν θέλετε να γυρίσετε ακόμα και στις δικές μας με OTA update, πάλι θέλει απεγκατάσταση.

   Σε αυτό το νήμα στην πρώτη σελίδα θα ανεβαίνει συνημμένα χωρίς να αναγράφεται στο κείμενο της πρώτης σελίδας και χωρίς ξεχωριστή ανακοίνωση (τουλάχιστον μέχρι να πάψει να είναι beta) και όποιο νεότερο beta resources υπάρχει όπως πχ σήμερα κάποια στιγμή το MB4_v65_GR_res.pack.bin μόλις τελειώσουμε τις δοκιμές ;)
  • Διαφήμιση
  • Καταπληκτικό νέο. Οι beta-testers σε ευχαριστούν!

   Προφανώς όταν ζήτησα no-OTA κλειδωμένο στη ρωσική γλώσσα, είχα στο μυαλό μου τα beta firmware που συνδυαζόταν με τα ήδη μεταφρασμένα resources v62. Αν δεν υπάρχει μετάφραση των νέων resources, δεν έχει νόημα το ρωσικό κλείδωμα (εκτός κι αν είναι beta tester κι ο Ιβάν Σαββίδης). Το αναφέρω αυτό μήπως και βγει νέα beta αργότερα, ίσως και με ελληνικά, και όποιος βιαστεί να την εγκαταστήσει θα καταλήξει με ρωσικά.

   Και πάλι ευχαριστώ, Δημήτρη και υπόλοιπη ομάδα. Αναμένουμε με ανυπομονησία την μετάφραση της v65.
   Xiaomi Mi A2 Lite: 4GB RAM / 64GB Storage / 256GB μSD - MIUI Indian Global 11.0.5 Stable - Android Pie v9
   Xiaomi Mi Band 4: CN Version - Hardware version: 0.25.129.5 - Firmware: v1.0.9.42 - Custom Resources: v92
   Mi Band 4: Οδηγός Δημιουργίας Custom Resources
  • Καλημέρα σας. (Για να κάνουμε τον γίγαντα ψιλά φασόλια...) Για να περάσω το update χρειάζεται να κατεβάσω ΜΌΝΟ την δική σας εφαρμογή;; από εκεί θα γίνει το update?? Ή θα κατεβάσω την ορίτζιναλ εφαρμογή,θα κάνω το update και μετά θα κατεβάσω την δική σας;;; Συγγνώμη που ίσως για κάποιους είναι αυτονόητα όλα αυτά αλλά εγώ επειδή είμαι από χωριό θέλω λίγη βοήθεια....!
  • Στη πρώτη σελίδα του νήματος λέει

   Το Mi Band 4 θα πρέπει να είναι αναβαθμισμένο στο fw 1.0.6.12 μέσω του Mi Fit 4.0.8 ή στο fw 1.0.6.16 μέσω του Mi Fit 4.0.9

   Αν δεν είναι έτει όπως χρειάζεται αναβαθμίζεις με το original και ακολουθείς το βίντεο- οδηγό για να συνεχίσεις...
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα παιδιά .πέρασα την 4.0.9 που λέει στην πρώτη σελίδα και ενώ όλοι την ημέρα ειχα ελληνικά ξαφνικά γύρισε στα αγγλικά.ξερει κανεις τι έχει συμβεί;;;η τι πρέπει να κάνω για να γυρίσει στα ελληνικά;;;
  • Ο/H fatsas7 έγραψε:

   Καλησπέρα παιδιά .πέρασα την 4.0.9 που λέει στην πρώτη σελίδα και ενώ όλοι την ημέρα ειχα ελληνικά ξαφνικά γύρισε στα αγγλικά.ξερει κανεις τι έχει συμβεί;;;η τι πρέπει να κάνω για να γυρίσει στα ελληνικά;;;
   Δεν υπάρχει περίπτωση να στο κάνει αυτό από μόνο του το ειδικό Mi Fit που υπάρχει σε αυτό το νήμα στην πρώτη σελίδα. Πιθανώς αυτό έγινε γιατί έχεις ταυτόχρονα και το Notify & Fitness ή κάποια άλλη εφαρμογή. Σε αυτή την εφαρμογή, να αφήσεις τη γλώσσα του band 4 στο default.

   Ο/H apo.stam έγραψε:

   Στο band όταν με καλούν από αριθμό (όχι συγκεκριμένους) που δεν είναι περασμένος στις επαφές, δεν τον δείχνει.
   Ανά τακτά διαστήματα μου ανοίγει η εφαρμογή mi fit από μόνη της ( 4.0.7 έκδοση). Το mi fit κ fw 1.0.5.66 είναι από αυτό το νήμα
   Στην ανοίγει το Notify & Fitness ή κάποια παρόμοια εφαρμογή για το Mi Band που χρησιμοποιείς παράλληλα.
   Πήγαινε Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές > Mi Fit και εκεί στην αυτόματη έναρξη της εφαρμογής απενεργοποίησε το "Να επιτρέπεται η εκκίνηση της εφαρμογής από άλλες εφαρμογές".
   Αν όντως χρησιμοποιείς και άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα, τα προβλήματα στις κλήσεις ίσως να οφείλονται σε κάποιο conflict μεταξύ αυτής της εφαρμογής και του Mi Fit ανάλογα τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει.