H ROM για τo pyxis θα παραδοθεί όταν έχουμε Source
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
γυριζεις σε edl mode με το αρχείο fastboot to edl(θα το βρεις σίγουρα εδω μεσα , δεν το εχω πρόχειρο)
Ανοιγεις miflash, επιλεγείς τον φακελο που εχεις κανει αποσυμπίεση και το φλασαρεις.
Οταν ολοκληρωθεί πιέζεις power & vol - για να μπει σε fastboot και βαζεις το twrp
Μπορείς να κανεις και έλεγχο bootloader μετά το φλας των αρχείων με fastboot oem device-info αν και με την προσπάθεια να μπουτάρεις σε
twrp θα το καταλάβεις αν έχει ξεκλειδωθεί.
sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ειναι μια διαδικασια που δεν εχω ξανακανει.
Λοιπον από εδώ xiaomi-miui.gr/community/lexic…tboot-to-edl/?synonym=262
κατεβάζω ενα απο τα 3 αρχεια που ειναι για το edl. Οποτε βάζω το κινητο σε fastboot mode. Το συνδεω με το usb και ανοιγω cmd μεσα στο φακελο με τα αρχεια που εχω κατεβασει και τρεχω την εντολή :fastboot oem edl
Μεχρι εδώ καλά. Μετά δεν εχω καταλαβει το miflash που θα το βρω και ποιο φακελο θα αποσυμπιεσω και θα φλασαρω?
Λοιπον εχουμε μαλλον αποτυχια αφού δοκιμασα με βαση αυτον τον οδηγο forum.xda-developers.com/redmi…de-fastboot-test-t3398718
να μπω σε edl mode και ενώ φανηκε να δουλευει αφού μου εβγαλε η κονσολα στο pc your device is rebooted to edl successfully το κινητο εκλεισε και εφυγε το σηματακι του fastboot η οθονη παραμενει μαυρη με το led διπλα απο την μπροστινη καμερα να αναβοσβηνει κοκκινο. Τι κανουμε τώρα?
παρολαυτα αυτο ισχυει
Οποιοδήποτε τρόπο και εάν χρησιμοποιήσουμε η συσκευή μας θα πρέπει να εμφανιστεί στη διαχείριση συσκευών και συγκεκριμένα στις θύρες COM ως Qualcomm HS-USB QDLoader 9008
Άνοιξε τη διαχείριση συσκευών του υπολογιστή και δες εάν στις θύρες COM έχει μία συσκευή QDloader 9008 (COM XX)...αν υπάρχει είναι η συσκευή σου σε edl mode για να κάνεις flash τα πειραγμένα αρχεία για ξεκλείδωμα
A τελεια. Εγώ περιμενα οτι επρεπε να βλεπω κατι. Ναι στην διαχειριση συσκευών υπαρχει σαν 9008 στις COM θυρες. Ok κατεβαζω το miflash για να συνεχισω τα βηματα απο τον οδηγο που εστειλε ο geoanto55
Δοκιμάστε την εφαρμογή WSC-Connect ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε Push μηνύματα από το φόρουμ μας (Xiaomi-Miui.gr) στην συσκευή σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play-Store τώρα!