Διαφήμιση

Xiaomi Mesh router - Ένα σύστημα WiFi για να χειρίζονται διάφορα περιβάλλοντα στο σπίτι

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 03/12/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.30/12.1 για 18 συσκευές

  Τα Mi 10 & Mi 10 Pro έλαβαν Android 12 ROM (fastboot)

  Σταμάτησε η διανομή των Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8, και θα πρέπει να μεταβείτε σε STABLE XTRV ROM εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε Updates

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Xiaomi Mesh router - Ένα σύστημα WiFi για να χειρίζονται διάφορα περιβάλλοντα στο σπίτι

   Το Xiaomi router Mesh υιοθετεί την τεχνολογία Mesh και υποστηρίζει πολλαπλών καναλιών υβριδικό κιβώτιο, το οποίο αντιμετωπίζει εύκολα διάφορα περίπλοκα περιβάλλοντα κατοικίας και τύπους διαμερισμάτων. Η δρομολόγηση Mesh χρησιμοποιεί ασύρματο δίκτυο 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, γραμμή ισχύος Gigabit και υβριδική δικτύωση καλωδίων δικτύου. Το θεωρητικό ποσοστό δικτύωσης είναι έως και 2567Mbps, με θύρα Gigabit Ethernet, απελευθερώνοντας πλήρως το εύρος ζώνης, πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο Internet παντού στο σπίτι.

   Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
   ● Αποτελείται από δύο δρομολογητές, οι οποίοι συνεργάζονται τέλεια για να εξαλείψουν τα αδιέξοδα σήματος, επιτυγχάνουν καλά μηνύματα παντού.
   ● Υποστηρίζει το πρωτόκολλο 802.11k / v, μεταβαίνει αυτόματα σε καλύτερο δίκτυο WiFi όταν η συσκευή κινείται μεταξύ πολλών δρομολογητών. Η διαδικασία μεταγωγής είναι συνεχής και απρόσκοπτη σε όλη την οικία.
   ● Συνδυάστε διπλές ζώνες 2,4GHz και 5GHz σε ένα όνομα WiFi, το οποίο δεν είναι πλέον εμπλεγμένο για επιλογή.
   ● Χρησιμοποιήστε τη δικτύωση καλωδίων, ανεξάρτητα από το μπλοκάρισμα τοίχου.
   ● Τέσσερις ανεξάρτητοι ενισχυτές σήματος με καλή διείσδυση σήματος και τοίχου.
   ● Η υβριδική δικτύωση πολλαπλών καναλιών, σε σύγκριση με τη λειτουργία ασύρματου ρελέ, μειώνει σημαντικά την εξασθένιση της ταχύτητας δικτύου.
   ● Τοποθετημένη με αυθαίρετο τρόπο, επιλέγει αυτόματα τη βέλτιστη λειτουργία δικτύωσης ανάλογα με την κατάσταση σύνδεσης του δικτύου.
   ● Ισχυρός επεξεργαστής ARM Quad-core της Qualcomm DAKOTA με μοναδική πυρηνική συχνότητα μέχρι 717MHz, η ταχύτητα του Internet είναι γρήγορη.
   ● 256MB μεγάλης μνήμης, μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα έως και 248 συσκευές.
   ● Η δομή ψύξης "καπνοδόχου", μεγάλης μεταλλικής ψύκτρας, μειώνει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία του τσιπ.
   ● Συνεργαστείτε με την Mijia APP για να ρυθμίσετε τις έξυπνες οικιακές συσκευές Xiaomi κατά την είσοδό σας στο δίκτυο, χωρίς να χρειαστεί να εισαγάγετε με μη αυτόματο τρόπο έναν κωδικό πρόσβασης, πιο βολικό για πρόσβαση στο δίκτυο.
   ● Υποστηρίζει IPv6 με μεγαλύτερο χώρο διεύθυνσης.
   ● Η νέα γενιά της τεχνολογίας Wave2 MU-MIMO φροντίζει για κάθε συσκευή συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο.
   ● Ρυθμίστε το χρόνο και το εύρος των δικτυακών διευθύνσεων που επιτρέπεται να συνδεθούν για εύκολη διαχείριση του χρόνου και του περιεχομένου του παιδιού.
   ● Smart Xiaomi WiFi APP, πλούσιο σε δυνατότητες, τηλεχειριστήριο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
   ● Εφαρμόζει την τεχνολογία αυτόματης αναγνώρισης θύρας δικτύου, δεν χρειάζεται να διακρίνει τη θύρα WAN / LAN, την τυφλή εισαγωγή της θύρας δικτύου.
   ● Δεν χρειάζεται να διακρίνουμε κύριο και υποτελές, κάθε μονάδα έχει την ίδια διαμόρφωση και απόδοση και ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριος δρομολογητής.

   Το σύστημα είναι σε θέση να χειρίζεται μια ποικιλία οικιακών περιβαλλόντων, καθώς υποστηρίζει πολλαπλών καναλιών υβριδικών δικτύων, το οποίο είναι ιδιαίτερα επωφελές για περίπλοκα οικιακά περιβάλλοντα, όπως duplex διαμερίσματα, βίλες, αρχοντικά, διαμερίσματα μεγάλης κλίμακας κλπ., Καθώς έχετε την ευκαιρία για την πλήρη εξάλειψη των νεκρών ζωνών WiFi: Xiaomi Smart WiFi Router 2PCS | GearVita

   Νέες αφίξεις:
   xiaomi redmi k20
   huawei watch gt elegant

   Best Brand Consumer Electronics Provider GearVita