Διαφήμιση

Αδιάβροχο Optimus GJ θα ανακοινώσει η LG!

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Αδιάβροχο Optimus GJ θα ανακοινώσει η LG!

   Η LG θα ανακοινώσει για την αγορά της Ταϊβάν, μία αδιάβροχη έκδοση του Optimus G με την ονομασία Optimus GJ!


   Το LG Optimus GJ καλύπτει τις προδιαγραφές IP57 και αυτό σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και ένα μέτρο για 30 λεπτά. Όσο αφορά στις υπόλοιπες προδιαγραφές, δεν διαφέρει σε κανένα άλλο τομέα από την διεθνή έκδοση του Optimus G.

   Έτσι, ενσωματώνει οθόνη 4,7 ιντσών με ανάλυση 768×1280 pixels, βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon S4 Pro SoC (quad-core Krait 1,5GHz, Adreno 320), έχει 2GB μνήμης και 32GB αποθηκευτικού χώρου,οπίσθια κάμερα 13 Megapixels με δυνατότητα σύλληψης video ανάλυσης 1080p και είναι συμβατό με δίκτυα 4G LTE.

   Αυτό που μας κάνει να αναρωτιόμαστε, είναι η αποκλειστική του διάθεση μόνο στην αγορά της Ταϊβάν. Η συγκεκριμένη έκδοση, θα πουλούσε πολλά περισσότερα κομμάτια σε παγκόσμιο επίπεδο από την “απλή έκδοση” του Optimus G, οπότε; Τι να πει κανείς…. Όπως και να έχει, το LG Optimus GJ θα ανακοινωθεί επίσημα στις 22 Μαϊου, όπως είπαμε για την Ταιβανέζικη αγορά.

   [DigitalLife ]
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)