Διαφήμιση

VoWifi?

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών!!! <<

  Tρέχουσα ενημέρωση 20.7.9 (10/07/2020 18:50)

  Έγινε η διανομή των νέων 20.7.9 ROM για τις 23 συνολικά συσκευές...

  To Mi 10/Pro θα καθυστερήσει λόγο δοκιμών στο Android 11

  Από τις 20 Ιουνίου σταμάτησαν οι εβδομαδιαίες BeteDeveloper ROM για τις παρακάτω συσκευές,
  Mi6, Mi 6X, Mi Mix 2, Mi Note 3, Redmi Note 5

  Από τις 5 Σεπτεμβρίου θα σταματήσουν οι εβδομαδιαίες BeteDeveloper ROM για τις παρακάτω συσκευές,
  Mi8, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 Pro (UD), Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Max3, Mi Mix 3, Mi Mix 2S

  H επόμενη διανομή των ROM θα γίνει όταν έχουμε διαθέσιμο Source από την Xiaomi και το xiaomi.eu.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Διαφήμιση
  • Παιδιά, αφού αναβάθμισα σε Android 10 (δεν ξέρω αν έχει σχέση) κατάφερα να δουλέψω το VoWiFi κανονικά.

   Στα γρήγορα για όσους έχουν Cosmote, συγγνώμη για το crosspost αλλά δεν έχω τον χρόνο να τα «καθαρογράψω» :)

   Αρχικά, να θυμίσω πως η ενεργοποίηση της υπηρεσίας VoLTE/WiFi Calling θέλει «κολπάκι» μιας και δεν υποστηρίζεται επίσημα στη συσκευή μας:

   γράφοντας *#*#86583#*#* στον dialer απενεργοποιείς το volte carrier check. Μετά στις ρυθμίσεις, Δίκτυο και διαδίκτυο, Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, στο Advanced εμφανίζεται η επιλογή Enhanced 4G LTE Mode.

   Στη συνέχεια, αν δεν έχεις ενεργοποιήσει ήδη την υπηρεσία (Cosmote) βαζεις τη σιμ σε ένα κινητό που η Cosmote το υποστηρίζει (δες εδώ, το volte ενεργοποιείται μαζί με το wificall, εγώ το έβαλα σε Honor 7A), την ενεργοποιείς εκεί, και όταν βάλεις πάλι τη sim στο Mi A2 θα παίζει κανονικά.

   Για όσους το κάνουν αυτό, μένει μόνο να γράψουν στον dialer *#*#869434#*#* για να απενεργοποιήσουν το VoWIFI carrier check. Στη συνέχεια στις ρυθμίσεις του Τηλεφώνου -> Λογαριασμοί Κλήσης -> Cosmote θα εμφανιστεί η επιλογή Κλήση Wi-Fi.   Πατώντας στον dialer *#*#4636#*#* μάλιστα φαίνεται πια ενεργοποιημένο το «Παρέχεται δυνατότητα κλήσης μέσω Wi-Fi».   Μόλις δοκίμασα κλήση με λειτουργία πτήσης και wifi ανοιχτό και μίλησα κανονικά.   Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν υπάρχει εικονίδιο πάνω δεξιά, αλλά όταν η υπηρεσία είναι ενεργή φαίνεται στο όνομα του παρόχου.

  • Σωστά :) Το WiFi Calling είναι ενεργοποιημένο στον πάροχο (cosmote - ενεργοποιείται μαζί με το VoLTE) με τη μέθοδο που δίνω στο quote.

   Συσκευή έχω εντελώς stock, Android One, ενημερωμένη σε Android 10.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H akpe έγραψε:

   Σωστά :) Το WiFi Calling είναι ενεργοποιημένο στον πάροχο (cosmote - ενεργοποιείται μαζί με το VoLTE) με τη μέθοδο που δίνω στο quote.

   Συσκευή έχω εντελώς stock, Android One, ενημερωμένη σε Android 10.
   Ολα μια χαρά, μου πεταξε την επιλογή για wifi call στις ρυθμίσεις μέσα σαν ειδοποίηση, το άνοιξα, αλλά τώρα δεν μπορώ να βρω πουθενά τη ρύθμιση του wifi call. Στο έκανε και εσένα;

   Edit: Παρόλα αυτά δουλεύει.
   Edit 2: Κοιτούσα στις κανονικές ρυθμίσεις
  • ΤΟ wifi calling ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΜΕΤΑ ΡΥΘΜΗΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ(VODAFONE.WIND.COSMOTE K.A) ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ WIFI
  • Καλησπέρα παιδιά,

   Το έκανα το παραπάνω και τώρα όντως κάνει κλήσεις μέσω wifi. Υπάρχει όμως μια παρενέργεια από τότε, όποιος με παίρνει ακούει τη φωνή του δύο φορές. Ξέρει κάποιος κάτι για αυτό?
  • Διαφήμιση