Διαφήμιση

VoWifi?

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

  Μεταφερόμαστε σήμερα σε νέο Server, και οι σελίδες μας στο Forum αλλά και στο Magazino μας θα παραμείνουν κλειστές από τις 00:00 στις 26 Ιανουαρίου(Σήμερα το Βράδυ) και για όσες ώρες χρειαστεί, μέχρι να ολοκληρωθεί με επιτυχία η μεταφορά.

  Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να επανέλθουν οι σελίδες μας σε κανονική λειτουργία !!!!

  ΜIUI_ART (Διαχειριστής)

  • Διαφήμιση
   Διαφήμιση
  • Παιδιά, αφού αναβάθμισα σε Android 10 (δεν ξέρω αν έχει σχέση) κατάφερα να δουλέψω το VoWiFi κανονικά.

   Στα γρήγορα για όσους έχουν Cosmote, συγγνώμη για το crosspost αλλά δεν έχω τον χρόνο να τα «καθαρογράψω» :)

   Αρχικά, να θυμίσω πως η ενεργοποίηση της υπηρεσίας VoLTE/WiFi Calling θέλει «κολπάκι» μιας και δεν υποστηρίζεται επίσημα στη συσκευή μας:

   γράφοντας *#*#86583#*#* στον dialer απενεργοποιείς το volte carrier check. Μετά στις ρυθμίσεις, Δίκτυο και διαδίκτυο, Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, στο Advanced εμφανίζεται η επιλογή Enhanced 4G LTE Mode.

   Στη συνέχεια, αν δεν έχεις ενεργοποιήσει ήδη την υπηρεσία (Cosmote) βαζεις τη σιμ σε ένα κινητό που η Cosmote το υποστηρίζει (δες εδώ, το volte ενεργοποιείται μαζί με το wificall, εγώ το έβαλα σε Honor 7A), την ενεργοποιείς εκεί, και όταν βάλεις πάλι τη sim στο Mi A2 θα παίζει κανονικά.

   Για όσους το κάνουν αυτό, μένει μόνο να γράψουν στον dialer *#*#869434#*#* για να απενεργοποιήσουν το VoWIFI carrier check. Στη συνέχεια στις ρυθμίσεις του Τηλεφώνου -> Λογαριασμοί Κλήσης -> Cosmote θα εμφανιστεί η επιλογή Κλήση Wi-Fi.   Πατώντας στον dialer *#*#4636#*#* μάλιστα φαίνεται πια ενεργοποιημένο το «Παρέχεται δυνατότητα κλήσης μέσω Wi-Fi».   Μόλις δοκίμασα κλήση με λειτουργία πτήσης και wifi ανοιχτό και μίλησα κανονικά.   Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν υπάρχει εικονίδιο πάνω δεξιά, αλλά όταν η υπηρεσία είναι ενεργή φαίνεται στο όνομα του παρόχου.

  • Σωστά :) Το WiFi Calling είναι ενεργοποιημένο στον πάροχο (cosmote - ενεργοποιείται μαζί με το VoLTE) με τη μέθοδο που δίνω στο quote.

   Συσκευή έχω εντελώς stock, Android One, ενημερωμένη σε Android 10.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H akpe έγραψε:

   Σωστά :) Το WiFi Calling είναι ενεργοποιημένο στον πάροχο (cosmote - ενεργοποιείται μαζί με το VoLTE) με τη μέθοδο που δίνω στο quote.

   Συσκευή έχω εντελώς stock, Android One, ενημερωμένη σε Android 10.
   Ολα μια χαρά, μου πεταξε την επιλογή για wifi call στις ρυθμίσεις μέσα σαν ειδοποίηση, το άνοιξα, αλλά τώρα δεν μπορώ να βρω πουθενά τη ρύθμιση του wifi call. Στο έκανε και εσένα;

   Edit: Παρόλα αυτά δουλεύει.
   Edit 2: Κοιτούσα στις κανονικές ρυθμίσεις
  • ΤΟ wifi calling ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΜΕΤΑ ΡΥΘΜΗΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ(VODAFONE.WIND.COSMOTE K.A) ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ WIFI