Διαφήμιση

Huawei Mate 20 Lite Lags

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

  Είναι έτοιμες οι νέες MIUI 11 XTRV-9.11.14 ROM για 15 συσκευές και έχει ήδη αποσταλεί mail σε όλα τα VIP μέλη μας.

  H ROM για τα raphael, polaris, ursa, equuelus, pyxis, crux, cepheus θα παραδοθεί όταν έχουμε Source

  Τα ΟΤΑ για τα απλά μέλη θα γίνει ενεργό στις επόμενες 12-24 ώρες.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Huawei Mate 20 Lite Lags

   Καλημέρα παιδιά , καλή χρόνια.

   Με το λοιπόν , αγόρασα μια καινούρια συσκευή πρόσφατα , την οποία παρέλαβα προχθές. η συσκευή είναι η εξής : Huawei Mate 20 Lite 4 / 64 GB Black

   Την είδα από έναν καλό φίλο που είχε την ίδια , και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα από την ομορφιά και τις αποδόσεις αυτής της συσκευής , έτσι , κάτοχος ένος Xiaomi Redmi Note 4 4 /64 GB
   αποφάσισα να μου κάνω δώρο χριστουγέννων αυτή την συσκευή.

   Μου ήρθε η συσκευή με τα πολλά , και ξεκίνησα όπως όλοι μας , να περνάω εφαρμογές , λογαριασμούς και τα λοιπά. Συγκεκριμένα , χρησιμοποίησα και μια εφαρμογή της Huawei , το Phone Clone.
   Άρκετα βολικό , αν και δεν λειτούργησε πλήρως ( αποσυνδεόταν συνεχώς το Xiaomi και δεν μπορούσα να στείλω μεγάλα αρχεία όπως Εικόνες , Μουσική , Βίντεο και Εφαρμογές . Οπότε πρακτικά μόνο τις επαφές κατάφερα να στείλω! )

   Έτσι λοιπόν, μετά την εγκατάσταση των πάντων και μια αναβάθμιση στο EMUI 8.2.1 παρατήρησα κάποια πρόβληματα που όχι απλά δεν αρμόζουν σε συσκευή τόσων χρημάτων ( 300 ευρώ από το σκρουτζ ) , αλλά και γενικότερα σε αυτά τα specs.

   1) To touch της οθόνης δεν ήταν και τόσο responsive , σε σημείο που θύμιζε πρώιμα στάδια touch κινητών ( ναι , τότε που πατούσαμε την οθόνη με τόση δύναμη , που ήταν αρκετή να σπάσει σπυράκι στο κούτελο! * βλέπε LG Cookie KP900 )
   2) Υπάρχει κάποιο είδος lag σε εφαρμογές και τα λοιπά. και μιλάω από το άνοιγμα , μέχρι τα swipes , μέχρι την ανανέωση και το χρόνο που κάνει για να εκτέλεσει μια εντολή ( αποστολή e-mail πχ )

   Αρκετά περίεργα πράγματα και σίγουρα σε καμία περίπτωση το κινητό που κατέχει ο φίλος μου. ( Μιλάμε για μια από τις πιο smooth εμπειρίες που έχω αντικρίσει σε midrange κινητό , φοβερό battery life με μέτρια χρήση 2-2μιση μέρες κλπ )

   Εν τέλει , πήρα τηλέφωνο το μαγαζί που το αγόρασα , και μου είπαν να τηλεφωνήσω την TS Solutions, την οποία και τηλέφωνησα , και μου είπαν πως από την στιγμή που το κινητό είναι στις πρώτες μέρες αγοράς , δικαιούμαι αντικατάσταση και όχι service , μιας και η TS , ειναι Service. Επίσης η κοπέλα εκεί μου είπε να δοκιμάσω να πάρω και στα κεντρικά της Huawei , πράγμα που έκανα.

   Στην Huawei μου είπαν το ίδιο πράγμα , συγκεκριμένα για την διαδικασία D.O.A. και ότι μπορώ να δοκιμάσω να ξαναμιλήσω με το μαγαζί και αν δεν συμμορφωθεί , να στείλω το κινητό για service σε αυτούς ή στην TS Solutions.
   Ξαναπήρα λοιπόν το μαγαζί και όταν του είπα ότι μίλησα με όλους αυτούς και πως μου είπαν αυτά , κάπως τσίνισε και μου είπε να στείλω το κινητό και να το στείλει στην TS και αν έχει όντως πρόβλημα θα μου το αλλάξει κλπ.
   Όμως, το πρόβλημα είναι το εξής. η αγορά του κινητού , έγινε στις 8 Ιανουαρίου και εγώ το παρέλαβα στις 10 Ιανουαρίου. Μεσολαβεί Σ/Κ , άρα θα πρέπει να το στείλω την Δευτέρα 14 του μηνός , που για να φτάσει κρήτη , θέλει σίγουρα 1-2 μέρες. Άρα φτάνουμε στις 15-16 του μηνός , μέχρι να στείλουν και αυτοί από το μαγαζί στην TS Solutions που είναι στην αθήνα , θέλει σίγουρα άλλες 2 μέρες , Άρα 17-18 του μηνός , άρα με λίγα λόγια χάνω την Αντικατάσταση μέσω D.O.A. γιατί έχει περάσει η έβδομαδα. ( Έτσι μου είπαν και στην Huawei και στην TS Solutions ).

   Οπότε γενικά είναι περιέργη εμπειρία , και δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. τουλάχιστον όχι με κινητό και σε τέτοια τιμή.

   Έχω δοκιμάσει διάφορα πράγματα για να δώ την συμπεριφορά του κινητού , όπως Safe Mode , αφαίρεση εφαρμογών , διαγράφει Cache κλπ , αλλά όμολογώ πως δεν είδα μεγάλη διαφορά.

   Σκεφτόμαι πως πιθανώς φταίει το Λειτουργικό και όχι η συσκευή , αλλά δεν έχω ιδέα.

   Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει ;

   Ευχαριστώ πολύ , και πάλι καλή χρονιά!
  • Διαφήμιση
  • Φυσικά και μπορεί να είναι θέμα αναβάθμισης, σε όλες τις εταιρείες κάποια στιγμή βγαίνει προβληματικό ή όχι τόσο καλό λογισμικό.

   Το καλό είναι ότι έχεις μιλήσει με την ίδια την εταιρεία, αν και τα λόγια που δεν είναι γραμμένα δεν λένε και πολλά :/
  • Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

   Όσον αφορά την SD , όχι δεν έχω βάλει μέσα κάρτα. βέβαια η κοπέλα από την Huawei μου έλεγε κάτι περιέργα του τύπου πως ίσως φταίει η sim μου και ότι είναι παλιά και τα λοιπά. δεν ξέρω. είναι πολύ περιέργο όλο αυτό.

   Ελπίζω απλά να μην πέταξα 300 ευρώ στα σκουπίδια , από την στιγμή που θα μπορούσα να χα πάρει το Pocophone..

   Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιας άλλης ROM όπως στα Xiaomi?
  • Διαφήμιση