Τα κατάφερα τελικά κ το Κόλλησα το mb3. Εχθές το παρέλαβα σήμερα το Κόλλησα. Ο οδηγός που ακολούθησα ήταν αυτός εδώ.
Ελληνικός οδηγός εγκατάστασης Αγγλικού μενού στο Mi Band 3 (2 Τρόποι).
Ήθελα από κινέζικο να το κάνω αγγλικό κ μετά ελληνικό. Το θέμα ήταν ότι κατέβασα λάθος έκδοση κ ενώ όλα πήγαιναν καλά στην διαδικασία pair με το gadgetbridge μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έγινε η σύζευξη κ έχει κολλήσει όπως στην παρακάτω εικόνα. Έσβησα το mb3 σαν συσκευή από το Bluetooth έσβησα όλες της εφαρμογές κ κατέβασα την επίσημη αλλά τίποτα δεν μπορεί να γίνει σύζευξη.
Επίσης κατέβασα κ την εφαρμογή από το φόρουμ εδώ αλλά κ πάλι δεν συνδέεται.
Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι να το δοκιμάσω σε άλλο κινητό. Αυτό θα το δω αύριο.
*Δοκίμασα τον δεύτερο τρόπο του οδηγού.
Ελληνικός οδηγός εγκατάστασης Αγγλικού μενού στο Mi Band 3 (2 Τρόποι).
Ήθελα από κινέζικο να το κάνω αγγλικό κ μετά ελληνικό. Το θέμα ήταν ότι κατέβασα λάθος έκδοση κ ενώ όλα πήγαιναν καλά στην διαδικασία pair με το gadgetbridge μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έγινε η σύζευξη κ έχει κολλήσει όπως στην παρακάτω εικόνα. Έσβησα το mb3 σαν συσκευή από το Bluetooth έσβησα όλες της εφαρμογές κ κατέβασα την επίσημη αλλά τίποτα δεν μπορεί να γίνει σύζευξη.
Επίσης κατέβασα κ την εφαρμογή από το φόρουμ εδώ αλλά κ πάλι δεν συνδέεται.
Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι να το δοκιμάσω σε άλλο κινητό. Αυτό θα το δω αύριο.
*Δοκίμασα τον δεύτερο τρόπο του οδηγού.