Xiaomi TV Box Mi Box S 4K UHD σε αυτο το tv box εχω πολλα΄καναλια.Σε καποια όπως το sky cinema thriller kai action αλλα γραφει το μενου αλλα παιζει πως διορθωνεται το προβλημα?Εγραφε πχ οτι ειχε το batman return και έπαιζε σταρ τρεκ.
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Τι εφαρμογη ειναι αυτη που στα παιζει οπως λες;
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
θελω να ρωτησω πως φτιαχνεται το πρόβλημα στα καναλια.
-
Ο/H maverick78 έγραψε:
θελω να ρωτησω πως φτιαχνεται το πρόβλημα στα καναλια.
-
Πάνω που για κάποιο διάστημα έτρεχε απροβληματιστα, απελπιστική η κατάσταση με cosmote tv τις τελευταίες 2 ημέρες, 7-8 επανεκκινήσεις την ημέρα.
Τo implayer, πλέον σέρνετε όταν πάει να κάνει ανανέωση λιστών και κολλάει το boxaki, το xc iptv τα ίδια με φορτωμένες 5-6 λίστες.
Έχουν αρχίσει τα χρόνια και φαίνονται, κολλημένο στην 9η, όσοι είμαστε με ethernet και vpn κάνουμε αλχημείες να δουλέψει, κοινώς είμαστε για άλλο box. -
-
Εμενα παλι χαμηλωσα ανάλυση στα 720 rgb το χρωμα κ διαπιστωθηκε οτι το streaming σε θεμα θεασης δεν εχω θεμα αλλα τα πληρωνω κανονικα τα 2 βασικα συνδρομητικα που ηθελα το Εον να ηταν πιο τιμιο σε σχεση με το cosmote tv
Παιδιά βοήθεια μου έβγαλε update ξαφνικά και από εκείνη την στιγμή έχει κολλήσει στο λογότυπο android tv και κάνει συνεχώς επανεκκίνηση! Έχει βγει επίσημη αναβάθμιση γιατί δεν ήταν ως συνήθως έγραφε update user και κάτι αριθμούς μετά ξέρει κανείς κάτι για αυτό?
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κοιταξε γιατι δεν θυμαμαι εαν εχει reset να του κανεις
-
Κι εγώ την έκανα και κόλλησε σε boot loop. Έχουμε καμία λύση;
-
Mi box s εχετε η το καινουργιο δευτερης γενιας;
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0