Διαφήμιση

Ταξινόμηση κλήσεων και μηνυμάτων

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.6.13 ROM για 34 συσκευές. Η ROM για το RedMi Note 6 PRO θα παραδοθεί όταν έχουμε Source ROM.

  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail μα τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Ταξινόμηση κλήσεων και μηνυμάτων

   Χρόνια πολλά σε όλους!
   Συνεχίζω με τις χαζές (;) ερωτήσεις...
   Θα ήθελα στα μηνύματα sms, να μπορούν να εμφανίζονται κατ' επιλογήν, πχ. μόνο τα εισερχόμενα/απεσταλμένα κλπ μηνύματα. Η δυνατότητα αυτή υπήρχε στο προηγούμενο παμπάλαιο κινητό μου και με διευκόλυνε πολύ.
   Έψαξα στο Play-store, δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Κατέβασα και μερικές εφαρμογές δοκιμαστικά αλλά δεν βρήκα καμμία με αυτήν την τόσο προφανή δυνατότητα.
   Κάποιες χρησιμεύουν για back-up σε φακέλους, ενώ εμένα με ενδιαφέρει απλά ο διαχωρισμός τους κατά την εμφάνιση (λειτουργία φίλτρου).
   Μήπως γνωρίζει κανείς καμμιά εφαρμογή με αυτό το χαρακτηριστικό;
   Ευχαριστώ πολύ, καλές γιορτές! :)
  • Διαφήμιση
  • Αγαπητέ NasDriver,
   Σ' ευχαριστώ που πάντα απαντάς στα ερωτήματά μου! Σου εύχομαι καλή χρονιά.
   Επειδή με όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής μηνυμάτων δεν χρησιμοποιώ πια πολύ συχνά την εφαρμογή μηνυμάτων, δεν συνειδητοποίησα αρχικά τον διαφορετικό τρόπο λειτουργίας των καινούριων εφαρμογών μηνυμάτων, που καθιστούν την διάκριση σε εισερχόμενα, απεσταλμένα κλπ σχεδόν περιττή (παρακολουθώντας στο δεύτερο φύλλο το νήμα κάθε συζήτησης), αν και θα ήταν ευπρόσδεκτο ένα τέτοιο φίλτρο.
   Βρήκα μόνο μία εφαρμογή που έχει αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά υστερεί σε άλλα. Δεν γράφω όνομα, μην θεωρηθεί δια- ή δυσφήμιση.