Διαφήμιση

Επιλογή smartwatch

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ (Updater) ΣΤΙΣ XTRV ROMs

  >>> Έχει γίνει διόρθωση (FIX) στην εφαρμογή αναβάθμισης (Updater), και μπορείτε να κατεβάζετε κανονικά (Download) τις ROM για τις συσκευές σας <<<

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 26/11/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.24/25 για 21 συσκευές

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ UPDATER:

  Επειδή αλλάξαμε Server και Domain για τις ROM της κοινότητας, οι νέες ROM δεν θα μπορούν να γίνουν αυτόματα Download αυτή την φορά, και θα πρέπει να τις κατεβάσετε από τα Links που σας δίνουμε στο φόρουμ της κοινότητας.

  Μόλις κατεβάσετε και εγκαταστήσετε τις ROM με τις αλλαγές που έχουν γίνει στον Updater (εφαρμογή αναβάθμισης), θα μπορείτε να έχετε και πάλι κανονικό Download.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Επιλογή smartwatch

   Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλους. Έχω φάει κόλλημα και δεν μπορώ να διαλέξω. Μέχρι τώρα ήμουνα έτοιμος για το stratos αλλά μετά είδα το verge το amazfit 3 δηλαδή και κόλλησα. Amoled οθόνη απαντάς κανονικά στις κλήσεις με ηχείο και μικρόφωνο φανταστική ανάλυση αλλά; Αυτό το αλλά είναι το πρόβλημα. Θα έχει ελληνικά ή έστω αγγλικά; Δεν είναι αδιάβροχο βέβαια είναι ποιο sport style αλλά πάλι είναι όμορφο. Το πρόβλημα είναι με συμβατότητες στην γλώσσα επειδή είναι καινούργιο. Υπάρχει global rom ; Φαντάζομαι πως όχι αλλά και με το stratos υπάρχουν από ότι διαβάζω κάποια θεματακια. Συγνώμη αν κούρασα αλλά έφαγα κόλλημα και δεν μπορώ να διαλέξω. Α είναι και ποιο φτηνό το 3 από το 2.

   Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Επιλογή smartwatch

   Χρόνια πολλά ξανά. Καμία απάντηση; Κάποια γνώμη;

   Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk