Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google Camera Night Sight | Διαθέσιμα τα πρώτα port για Xiaomi Mi 5, Essential PH1 και OnePlus 6 / 6T

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.6.13 ROM για 34 συσκευές. Η ROM για το RedMi Note 6 PRO θα παραδοθεί όταν έχουμε Source ROM.

  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail μα τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Google Camera Night Sight | Διαθέσιμα τα πρώτα port για Xiaomi Mi 5, Essential PH1 και OnePlus 6 / 6T

   Ο/H Νέα από το Magazinο μας έγραψε:

   Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τις κάμερες των smartphone μας, καθώς στο XDA έχει ξεκινήσει ήδη μία μεγάλη προσπάθεια να μεταφερθεί η λειτουργία Night Sight από το Pixel 3 και στις υπόλοιπες συσκευές. Όπως λοιπόν έγινε και με την περίπτωση του HDR+ πριν από αρκετούς μήνες, έτσι και τώρα η κοινότητα δείχνει τα αντανακλαστικά της και μας προσφέρει μία τεράστια βελτίωση στις φωτογραφίες μας. Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το θέμα, το Nigh Sight είναι η εξέλιξη του HDR+ και μας προσφέρει τρομερά φωτεινές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στον αλγόριθμο της Google.Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και στη μέτρια συσκευή μας, μπορούμε να βελτιώσουμε θεαματικά τις νυχτερινές φωτογραφίες, εγκαθιστώντας απλά το λογισμικό της Google. Όπως λοιπόν και στην περίπτωση του HDR+, για να λειτουργήσει το Night Sight στη δική μας συσκευή,πρέπει να δημιουργηθεί μία συγκεκριμένη εφαρμογή με όλα τα απαραίτητα αρχεία και βιβλιοθήκες. Βρισκόμαστε μόλις στην αρχή αυτού του εγχειρήματος και μέχρι στιγμής οι… τυχερές συσκευές που διαθέτουν το δικό τους mod είναι οι εξής: Google Pixel / Pixel 2 OnePlus 6 / 6T Essential PH1 Xiaomi Mi 5 Αν διαθέτετε μία από αυτές τις συσκευές, μπορείτε να πατήσετε το link για αυτή που σας ενδιαφέρει και να κατεβάσετε το αντίστοιχο mod. Δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να το δοκιμάσουμε, οπότε θα θέλαμε να δούμε τις δικές σας νυχτερινές φωτογραφίες και τα σχόλιά σας, σχετικά με το πόσο μεγάλη βρίσκετε αυτή τη βελτίωση στη δική σας κάμερα. Πηγή

   The post Google Camera Night Sight | Διαθέσιμα τα πρώτα port για Xiaomi Mi 5, Essential PH1 και OnePlus 6 / 6T appeared first on News from Xiaomi Miui Hellas.

   Πηγή: news.xiaomi-miui.gr/google-camera-night-sight-mod-9146-2/
  • Διαφήμιση