Διαφήμιση

Το software της κάμερας του Mi Mix 3 έρχεται στα Mi Mix 2s και Mi8

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.6.13 ROM για 34 συσκευές. Η ROM για το RedMi Note 6 PRO θα παραδοθεί όταν έχουμε Source ROM.

  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail μα τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Το software της κάμερας του Mi Mix 3 έρχεται στα Mi Mix 2s και Mi8

   Ο/H Νέα από το Magazinο μας έγραψε:

   Το νέο Mi Mix 3 είναι πλέον επίσημα εδώ και έκανε αίσθηση με το slide up μηχανισμό του αλλά περισσότερο για το γεγονός ότι διαθέτει μία από τις καλύτερες κάμερες της αγοράς. Αυτό το απέδειξε και το review του DxOMark που το κατέταξε στην τρίτη θέση μαζί με το Galaxy Note 9 και το HTC U12+. Η Xiaomi αποφάσισε λοιπόν να δώσει το software του Mi Mix 3 και σε δυο αλλά κινητά της, το Mi Mix 2s και το Mi 8. Η εταιρεία πρόκειται να δώσει νέα “πνοή” στην κάμερα των δυο κινητών με την αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας που διαθέτει το νέο Mi Mix 3. Ευχάριστα τα νέα λοιπόν για τους κατόχους των δυο συσκευών, και όχι μόνο, καθώς ο συν-ιδρυτής της Xiaomi, Lei Jun ανέφερε πως τα κινητά της σειράς Mi 8 με διπλή κάμερα από τη Sony και τη Samsung θα λάβουν επίσης την αναβάθμιση. Επεσήμανε επίσης ότι η ομάδα έρευνας της εταιρίας κάνει το καλύτερο δυνατό όσον αφορά στο software κομμάτι των καμερών. Ωστόσο, δεν ανέφερε το πότε τα Mi Mix 2s και Mi 8 θα λάβουν το νέο update, κάτι που υποθέτουμε ότι δε θα αργήσει να συμβεί αφού και τα τρία κινητά είναι παρόμοια από άποψη software και hardware. Πηγή

   The post Το software της κάμερας του Mi Mix 3 έρχεται στα Mi Mix 2s και Mi8 appeared first on News from Xiaomi Miui Hellas.

   Πηγή: news.xiaomi-miui.gr/i-camera-t…se-alles-syskeyes-8551-2/
  • Διαφήμιση