Διαφήμιση

Xiaomi: σε «ελεύθερη» πτώση 20% η μετοχή της!

  >> Ενημέρωση VIP μελών <<

  Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

  Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
  RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

  Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
  Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
  Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

  Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
  Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
  Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Xiaomi: σε «ελεύθερη» πτώση 20% η μετοχή της!

   Ο/H Νέα από το Magazinο μας έγραψε:

   Παρά τις προβλέψεις υπέρ της Xiaomi, η οποία υποσχέθηκε ότι η αξία των μετοχών της θα αυξηθεί χωρίς να παρουσιαστούν σημαντικές δυσκολίες οι μετοχές της αντιμετωπίζουν σημαντική πτώση που ξεπερνά το 20% της χρηματιστηριακής τους αξίας. Οι μετοχές του ομίλου Xiaomi έκλεισαν τιμή τη Δευτέρα στα 1,73 δολάρια ΗΠΑ, μια μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με την αρχική τιμή των 2,17. Η αξία έχει πέσει περισσότερο από 20% και στο τέλος της ημέρας έπεσε ακόμα 4,90%. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν, η κινεζική εταιρεία σχεδιάζει να διαθέσει 279,585 εκατομμύρια μετοχές κατηγορίας Β, εκ των οποίων 207,065 εκατομμύρια είναι για τη διεθνή αγορά, αντιπροσωπεύοντας το 95% των μετοχών, ενώ οι υπόλοιπες θα δοθούν προς πώληση στο Χονγκ Κονγκ. Η προγραμματισμένη τιμή προσφοράς είναι 2,17 δολάρια και αν πωληθούν όλες η Xiaomi θα μπορέσει να αυξήσει το ποσό κατά 42,61 δισ. δολάρια. Ελπίζουμε να έχουμε καλά νέα από τη Xiaomi στο χρηματιστήριο πριν από το τέλος του έτους. Η ασιατική εταιρία θέλει να γίνει παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης. Οι συνθήκες που την επηρέασαν κατά την έναρξή της στο χρηματιστήριο είναι οι διεθνείς συνθήκες εμπορίας και η τρέχουσα μακροοικονομική κατάσταση. Πηγή

   The post Xiaomi: σε «ελεύθερη» πτώση 20% η μετοχή της! appeared first on News from Xiaomi Miui Hellas.

   Πηγή: news.xiaomi-miui.gr/ptosi-metoxon-tis-xiaomi/
   Διαφήμιση