Διαφήμιση

Το Xiaomi RedMi 5A έφτασε τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις στην Ινδία.

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 22/10/2021) !!! <<

  Γίνεται η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.10.20 για 25 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)

  Από τις 15 Σεπτεμβρίου έχει σταματήσει η εβδομαδιαία διανομή των ROM για τα Mi 11, Mi 11 Pro/Ultra, Redmi K40 Pro/+/Mi 11i, Mi 11 Lite 5G, Mi 10S και POCO F3/Redmi K40 λόγω των δοκιμών στο Android 12.

  Από τις 27 Νοεμβρίου σταματά η διανομή των εβδομαδιαίων Beta ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Το Xiaomi RedMi 5A έφτασε τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις στην Ινδία.

   Ο/H Νέα από το Magazinο μας έγραψε:

   Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει πωλήσει 10 εκατομμύρια smartphones της Redmi 5A στην Ινδία σε 9 μήνες από την κυκλοφορία της συσκευής. Η συσκευή ξεκίνησε το ντεμπούτο της τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και άρχισε να πωλεί από τον Δεκέμβριο.Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους έφτασαν τις 5 εκατομμύρια συσκευές. Η εταιρεία δήλωσε ότι αυτό είναι το ταχύτερα πωλούμενο smartphone στην Ινδία, ώστε να καταφέρει να πουλήσει το απίστευτο νούμερο των 10 εκατομμυρίων συσκευών σε σύντομο χρονικό διάστημα από την παρουσίασή του. Το RedMi 5A είναι το μοναδικό smartphone στην Ινδία που έχει καταφέρει να διατηρήσει τη νούμερο ένα θέση σε ότι αφορά τις πωλήσεις, για εννέα συνεχόμενους μήνες μέχρι και σήμερα. Σχολιάζοντας αυτό το νέο ρεκόρ, ο Raghu Reddy, επικεφαλής των ηλεκτρονικών πωλήσεων δήλωσε: “Αυτό το το αξιοσημείωτο ρεκόρ είναι το αποτέλεσμα της τεράστιας αγάπης και θαυμασμού από τα εκατομμύρια των Mi Fans και των πελατών μας. Το Redmi 5A είναι ένα από τα smartphone προϊόντα, που λόγω των εκπληκτικών χαρακτηριστικών που προσφέρει, και σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα και την ειλικρινή τιμολόγηση, το καθιστά ως πρώτη επιλογή στην κατηγορία του. Και με το RedMi 6A που κυκλοφόρησε πρόσφατα,  θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερα ρεκόρ. Η Xiaomi ως εμπορικό σήμα θα συνεχίσει να φέρνει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας με τις καλύτερες προδιαγραφές, και με χαμηλή τιμή, ώστε και να εξασφαλίσει ότι οι συσκευές της θα είναι προσιτές σε όλους τους καταναλωτές σε όλη την Ινδία.” Πηγή Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο… (Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

   The post ΤοXiaomi RedMi 5A έφτασε τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις στην Ινδία. appeared first on News from Xiaomi Miui Hellas.

   Πηγή: news.xiaomi-miui.gr/xiaomi-red…llion-sales-india-7878-2/