Διαφήμιση

Οδηγός: Πως ενεργοποιούμε την απόκρυψη εφαρμογών στην MIUI 10 !

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.11 ROM για 32 συσκευές.

  Έχουν γίνει αναφορές στο Xiaomi.eu για διάφορα προβλήματα σε όλες τις ROM για τις συσκευές που έχουν SD 845 όπως οι Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Mi Mix 2S και Mi Mix 3. Για αυτές τις συσκευές δεν θα έχουμε ΟΤΑ αυτή την εβδομάδα, και όσοι θέλουν να τις κάνουν Flash θα τις κατεβάσουν από τους συνδέσμους και θα τις κάνουν Flash με δική τους ευθύνη (όπως πάντα) από το TWRP recovery.

  Όταν είναι εφικτό και διορθωθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανεβάσουμε νέες ROM.

  Δεν έχει βγει Source Rom ακόμη για τα HM5plus (Vince) και MI5X (Tiffany)
  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Οδηγός: Πως ενεργοποιούμε την απόκρυψη εφαρμογών στην MIUI 10 !

   Ο/H Νέα από το Magazinο μας έγραψε:

   Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την λειτουργία της απόκρυψης εφαρμογών (Hidden Apps) που έχει προστεθεί στις πρόσφατες ενημερώσεις των MIUI 10 Beta. Το κλείδωμα εφαρμογών είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που έρχεται στη MIUI ως βασικό χαρακτηριστικό. Στην MIUI 9, η ομάδα προγραμματιστών της Xiaomi είχε προσθέσει τη δυνατότητα απόκρυψης περιεχομένου που σας επιτρέπει να αποκρύψετε τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών στην οθόνη κλειδώματος και στη notification bar. Τώρα στην MIUI 10, η ομάδα προγραμματιστών μας έφερε τη δυνατότητα των κρυφών εφαρμογών, η οποία θα μεταφέρει εφαρμογές σε έναν κρυφό φάκελο και θα αφαιρέσει τις συντομεύσεις τους στην Αρχική οθόνη.  Δεν είναι μία όμοφη και χρήσιμη λειτουργεία ;  Για να ελέγξετε αυτή την λειτουργία, απλά θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις –  στο Κλείδωμα εφαρμογών, και στη συνέχεια να πατήστε στις ρυθμίσεις του κλειδώματος εφαρμογών. Μετά απλά μετακινηθείτε προς τα κάτω και θα βρείτε τη λειτουργία Hidden Apps (Κρυφές εφαρμογές). Για να αποκρύψετε τις εφαρμογές, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Κρυφές εφαρμογές (Hidden apps)”, και στη συνέχεια, να ενεργοποιήσετε την εναλλαγή των εφαρμογών που θέλετε να αποκρύψετε από την αρχική οθόνη, και να πατήσετε στο ok, αφού έχετε διαβάσει το μήνυμα σχετικά με τις κρυφές εφαρμογές. Έτσι, οι επιλεγμένες σας εφαρμογές θα αποκρύπτονται από την αρχική οθόνη. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις κρυφές εφαρμογές που θα αποθηκεύονται σε ένα κρυφό φάκελο, απλώς επεκτείνετε δύο δάχτυλα στην αρχική σας οθόνη, και αμέσως θα σας ανακατευθύνει στο φάκελο κρυφών εφαρμογών. Θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης κλειδώματος εφαρμογών. Αφού εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης, θα έχετε πρόσβαση στον φάκελο κρυφών εφαρμογών. Επιπλέον μπορείτε να διαχειριστείτε τις κρυφές εφαρμογές από εκεί ή από τις ρυθμίσεις του κλειδώματος εφαρμογών για τη διαχείριση των κρυφών εφαρμογών.   Αυτό είναι όλο για τη νέα λειτουργία κρυφών εφαρμογών και το κλείδωμα εφαρμογών. Ελπίζω ότι αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα είναι πολύ χρήσιμο σε εκείνους που θα ήθελαν να κρατήσουν τις ιδιωτικές εφαρμογές τους κρυμμένες.  Πηγή

   The post Οδηγός: Πως ενεργοποιούμε την απόκρυψη εφαρμογών στην MIUI 10 ! appeared first on News from Xiaomi Miui Hellas.

   Πηγή: news.xiaomi-miui.gr/odigos-pos…n-efarmogon-stin-miui-10/
  • Διαφήμιση