Διαφήμιση

MIUI 10 : Προσοχή ! ενεργοποιήθηκε το Anti-rollback και σε νέες συσκευές.

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ (Updater) ΣΤΙΣ XTRV ROMs

  >>> Έχει γίνει διόρθωση (FIX) στην εφαρμογή αναβάθμισης (Updater), και μπορείτε να κατεβάζετε κανονικά (Download) τις ROM για τις συσκευές σας <<<

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 26/11/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.24/25 για 21 συσκευές

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ UPDATER:

  Επειδή αλλάξαμε Server και Domain για τις ROM της κοινότητας, οι νέες ROM δεν θα μπορούν να γίνουν αυτόματα Download αυτή την φορά, και θα πρέπει να τις κατεβάσετε από τα Links που σας δίνουμε στο φόρουμ της κοινότητας.

  Μόλις κατεβάσετε και εγκαταστήσετε τις ROM με τις αλλαγές που έχουν γίνει στον Updater (εφαρμογή αναβάθμισης), θα μπορείτε να έχετε και πάλι κανονικό Download.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Ο/H paparounas81 έγραψε:

   Δε θα πω αριθμό... Απλώς θα πω ότι ενώ δεν πείραζα ποτέ της συσκευές μου,ούτε καν ρουτ, με την αγορά του redmi note 3 pro που έχω, απλά το έχω σκίσει! :grin: :grin:
   Ποσοστιαία, εγώ κι εσύ, και όλα τα xiaomi type-xda-fora μαζί, τι ποσοστό των πωλήσεων της Xiaomi μπορεί να είναι;
   Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
  • Συμφωνώ οτι ειναι μειοψηφία.Φαινόταν απ'τήν αρχή της η Xiaomi,πατούσε σε Apple.Αλλα επρεπε να ενημερώσει για την πολιτική της στο downgrade γιατι κάποιοι πελάτες της,στο κάτω-κάτω,δώσανε κάποια χρήματα.
  • Ο λόγος που οι εταιρίες κλειδώνουν και κυρίως -σιγά σιγά με φόρα- δεν επιτρέπουν το ξεκλείδωμα, δεν είναι γιατί είναι λίγοι αυτοί που το θέλουν και δεν «αξίζει» ο κόπος να ξεκλειδώνει, γιατί δεν πρόκειται για έξτρα δουλειά, το κλείδωμα είναι γι αυτούς ίσα ίσα έξτρα «εργασία».
   Είναι ο απόλυτος έλεγχος στο τι θα έχει η συσκευή σου, πως θα χρησιμοποιείται, για πόσο και το κυριότερο, πλήρη έλεγχο στην ψηφιακή μας ύπαρξη.
  • Διαφήμιση
  • Και κανένας να μην το πείραξε ποτέ, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ συσκευή να μπρικάρεται από software upgrade ή downgrade. Δεν νοείται απλά, έχεις πληρώσει για αυτή τη συσκευή. Το ότι υποθέτουμε ότι όλοι θα αναβαθμίζονται δεν μου λέει κάτι προσωπικά και είναι και επίσης απαράδεκτο και αυθαίρετο ως παραδοχή.
  • Ο/H Panos61 έγραψε:

   Συμφωνώ οτι ειναι μειοψηφία.Φαινόταν απ'τήν αρχή της η Xiaomi,πατούσε σε Apple.Αλλα επρεπε να ενημερώσει για την πολιτική της στο downgrade γιατι κάποιοι πελάτες της,στο κάτω-κάτω,δώσανε κάποια χρήματα.
   Εννοείται αυτό!
   Θα έπρεπε να είχε ενημερώσει έναν χρόνο πριν για τους σκοπούς της έτσι ώστε να προστατέψει τους πελάτες της αλλά και τους υποψήφιους αγοραστές οι οποίοι πληρώσανε για να έχουν ένα κινητό που μπορούν να το "σκαλίζουν". Και τώρα ξαφνικά βλέπουν ότι δεν μπορούν.
   Η αντιμετώπιση στο συγκεκριμένο θέμα είναι τελείως...Κινέζικη! :thumbdown:

   Αναμενόμενη όμως για μένα. Εντελώς αναμενόμενη. Και να πω : και που'σαι ακόμα...

   Ο/H fog έγραψε:

   Είναι ο απόλυτος έλεγχος στο τι θα έχει η συσκευή σου, πως θα χρησιμοποιείται, για πόσο και το κυριότερο, πλήρη έλεγχο στην ψηφιακή μας ύπαρξη.
   Επακριβώς.
   Όποιος δεν συμμορφωθεί, γεια σας.
   Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
  • Δεν ζορίζονται και πολύ να συμμορφωθούν οι εταιρίες, αυτό επιδιώκουν.
   Το θέμα είναι να μη «συμμορφωθούν»οι καταναλωτές, γιατί τότε εμείς «γεια σας».
  • Ο/H fog έγραψε:

   Δεν ζορίζονται και πολύ να συμμορφωθούν οι εταιρίες, αυτό επιδιώκουν.
   Το θέμα είναι να μη «συμμορφωθούν»οι καταναλωτές, γιατί τότε εμείς «γεια σας».
   Δεν θα έχεις άλλες επιλογές βρε Ειρήνη.
   Σε λίγο θα είναι μονόδρομος. Η καθημερινότητα θα είναι αλισβερίσι με ένα cloud στο οποίο θα υπάρχουν καταχωρημένες όλες σου οι επιλογές. Εάν δεν το χρησιμοποιήσεις, δεν θα μπορείς να ενταχθείς στο σύνολο.
   Το αφήνω εδώ γιατί ξεφεύγω σε πολύ "κακούς" συλλογισμού. :/
   Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H pavlidisc έγραψε:

   Σε λίγο θα είναι μονόδρομος. Η καθημερινότητα θα είναι αλισβερίσι με ένα cloud στο οποίο θα υπάρχουν καταχωρημένες όλες σου οι επιλογές. Εάν δεν το χρησιμοποιήσεις, δεν θα μπορείς να ενταχθείς στο σύνολο.
   Το αφήνω εδώ γιατί ξεφεύγω σε πολύ "κακούς" συλλογισμού.
   Αυτό που είπες είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες της παράστασης που παρακολουθούμε τώρα όλοι μας.
   Και το κακό είναι πως δεν είναι μία παράσταση στην οποία είμαστε απλοί θεατές, αλλά και πρωταγωνιστές και ας μην το ξέρουμε.

   Η ψηφιακή μας ταυτότητα είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ και όποιος είναι εκτός της νέας τάξης πραγμάτων δεν θα μπορεί να υπάρχει ούτε ως οργανισμός με κύτταρα.
   Και το κακό είναι πως το VR που θα ζούμε από εδώ και πέρα, κάθε άλλο παρά Virtual θα είναι...

   Τεσπά.... Off topic και ΟΝ topic ταυτόχρονα, αλλά ας μην επεκταθούμε και τα μπερδέψουμε περισσότερο.

   Πόσο προφητικό άραγε είναι το παρακάτω....

   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Η εναρμόνιση με την Ευρωπαϊκή αγορά σε θέματα ασφάλειας κατά απαίτηση του θείου Σαμ εξ Αμερικής αν θέλει ποτέ να μπει και εκεί στην αγορά, αν και φαντάζει δύσκολο στην παρούσα κατάσταση με τον εμπορικό πόλεμο Αμερικής και Κίνας είναι μονόδρομος το κλείδωμα του bootloader οριστικά και είναι θέμα χρόνου να περάσει σε όλες της συσκευές της η xiaomi. Έχει παγιωθεί η κατάσταση στην αγορά πλέον μέσα στης 5 της παγκόσμιας αγοράς και για πόσο χρονικό διάστημα άγνωστο αυτό, όποιος δεν πιστεύει ότι δεν θα γίνει πλανάται οικτρά. Το σύνολο των παγκόσμια χρηστών της εν λόγω συσκευής xiaomi ελάχιστα ενδιαφέροντα για ξεκλείδωμα bootloader και αλλαγές rom και αυτό το βλέπουν σε κεντρικό επίπεδο στην μαμά xiaomi και τους έρχεται κουτί αυτό.
  • Ο/H derveni έγραψε:

   Η εναρμόνιση με την Ευρωπαϊκή αγορά σε θέματα ασφάλειας κατά απαίτηση του θείου Σαμ εξ Αμερικής αν θέλει ποτέ να μπει και εκεί στην αγορά, αν και φαντάζει δύσκολο στην παρούσα κατάσταση με τον εμπορικό πόλεμο Αμερικής και Κίνας είναι μονόδρομος το κλείδωμα του bootloader οριστικά και είναι θέμα χρόνου να περάσει σε όλες της συσκευές της η xiaomi. Έχει παγιωθεί η κατάσταση στην αγορά πλέον μέσα στης 5 της παγκόσμιας αγοράς και για πόσο χρονικό διάστημα άγνωστο αυτό, όποιος δεν πιστεύει ότι δεν θα γίνει πλανάται οικτρά. Το σύνολο των παγκόσμια χρηστών της εν λόγω συσκευής xiaomi ελάχιστα ενδιαφέροντα για ξεκλείδωμα bootloader και αλλαγές rom και αυτό το βλέπουν σε κεντρικό επίπεδο στην μαμά xiaomi και τους έρχεται κουτί αυτό.
   Για όλα τα πράγματα Χρήστο @derveni υπάρχει ένα όριο.
   Καλώς ή κακώς η Xiaomi γεννήθηκε - ανδρώθηκε - αγαπήθηκε λόγο της MIUI, που ήταν σημείο αναφοράς και ελευθερίας επιλογών σε ότι αφορά τις Android διανομές.
   Μάλιστα αν θυμάσαι καλά, υπήρχε και ολόκληρος κατάλογος από συσκευές άλλων κατασκευαστών που έπαιρναν την ΜΙUI ως Port ROM.

   Ήταν δε στις συμβατικές μας υποχρεώσεις από την ίδια την Xiaomi για να πάρουμε το επίσημο φόρουμ στην χώρα μας, η παραγωγή δικών μας ROM βασισμένων στον πηγαίο κώδικα.
   Όλοι η χρήστες της MIUI πέρα από τα κλασικά ενός Android λειτουργικού είχαν την ελευθερία να διαμορφώσουν την συσκευή που αγόραζαν με βάση τις δικές τους ανάγκες (ROOT - extra Mods - Port/Custom ROMs ktl).

   Και ήταν όλος αυτός ο κόσμος, που ήταν ενθουσιασμένος με αυτό που έπαιρνε από την MIUI και διαφήμιζε την εταιρία σε υπερ-πολλαπλάσιους χρήστες, ανεβάζοντας την δυναμική πωλήσεων της Xiaomi στα ύψη.
   Δεν είναι τόσο απλό το θέμα από την γωνία που το βλέπεις.
   Μπορεί να είναι ποσοστιαία λίγοι αυτοί που ασχολούνται με Custom ROMs σε σχέση με όσους απλά θέλουν μία συσκευή να κάνουν την δουλειά τους.
   Όμως αυτοί οι λίγοι είναι η μαγιά για να φουσκώσει το ψωμί, καθώς εγώ για παράδειγμα έγινα η αιτία να φέρω πάνω από 300 πελάτες στην Xiaomi (ΧΩΡΙΣ υπερβολή), και φυσικά αναλογίσου πόσοι υπόλοιποι μαζί με εσένα έκαναν το ίδιο.

   Και όταν ξαφνικά τώρα αλλάζεις πολιτική, και θάβεις τα όπλα που σε έκαναν μεγάλο και τρανό, τότε σκάβεις τον λάκο σου....
   Συσκευές που κάνουν την ίδια δουλειά και με τα ίδια χαρακτηριστικά μπορείς να βρεις άπειρες στο εμπόριο, αλλά η MIUI είναι μία ανεκτίμητη προστιθέμενη αξία, και αν σκοτώσεις τα χαρακτηριστικά που αγάπησε ο κόσμος που σε στήριξε, τότε μάλλον παίρνεις λάθος δρόμο.
   Και χωρίς να το καταλάβεις ως εταιρία, εγκαταλείπεις τα σταυροδρόμια της επιτυχίας, και καταλήγεις σε μονόδρομους που σε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο, και μάλιστα θα είναι τόσο στενός μελλοντικά αυτός ο δρόμος που θα γίνει μονοπάτι χωρίς δυνατότητα επιτόπιας αναστροφής.

   Δεν είμαστε ευτυχισμένοι λοιπόν με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα για ένα προϊόν που αγαπάμε και στηρίζουμε τόσο καιρό.
   Και η MIUI - Xiaomi ξεχώρισε από το πλήθος των επιλογών που έχει ένας δυνητικός πελάτης λόγο όλων των παραπάνω που ανέφερα.

   Είναι όπως πηγαίνουν τα πράγματα (ΟΧΙ μόνο για την Xiaomi), σα να σου επιβάλουν να αγοράσεις μία τηλεόραση με προεπιλεγμένα και κλειδωμένα τα κανάλια που θα βλέπεις, χωρίς την δυνατότητα αλλαγής της λίστας καναλιών που θα σου αρέσουν.
   Όσο καλή και να είναι τεχνολογικά η τηλεόρασή σου (UHD 4K - 8K - 3D ktl), από την στιγμή που δεν σου δίνει το περιεχόμενο που θέλεις είναι άχρηστη αγορά μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

   Και είναι κρίμα για μία εταιρία που αγαπήθηκε από τόσο κόσμο, να τον αναγκάζει να σκέφτεται πως υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

   Τα όσα λέω παραπάνω ισχύουν γενικά και όχι μόνο για την Xiaomi.
   Δεν μας αρέσει ως ελεύθεροι που θα πρέπει να είμαστε να ανεχόμαστε να μας κλειδώνουν τις επιλογές μας (Σε τεχνολογικό αλλά ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο) :lol:
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • @MIUI_ART Δημήτρη συμφωνώ μέχρι κεραίας σε αυτό που λες, η xiaomi έγινε γνωστή και ανδρωθηκε μέσα από τα forum με ανύπαρκτη διαφήμιση, τώρα λοιπόν έπρεπε να διαλέξει μετά το εμπάργκο που πήραν οι άλλες εταιρίες ΖΤΕ κ.λ.π. από τον θείο Σαμ, η Ευρωπαϊκή Ένωση ως πιστός σκύλος έτρεξε και αυτήν να βγάλει αμέσως οδηγίες, όλα αυτά βέβαια δεν γίνονται για την προστασία του καταναλωτή που μια μικρή ελίτ γνωρίζουμε/ζουν ότι δεν γίνετε για λόγους ασφαλείας που ότι θέλουμε/λουν, παρακολουθειται σε real taim, αλλά για την προστασία της iPhone και Samsung που έχουν κουμπώσει στο eselon ενώ τα xiaomi κ.λ.π. είναι σε Κινέζικους server και εκεί είναι δύσκολο για την διασύνδεση που θέλουμε η θέλουν. Καταλαβαίνεις λοιπόν τι σου λέω όσα μπορώ να πω κ.λ.π. Η απόφαση έχει παρθεί και ο χρόνος τρέχει λοιπόν με ότι αυτό συνεπάγεται.
  • Διαφήμιση
  • MIUI 10 : Προσοχή ! ενεργοποιήθηκε το Anti-rollback και σε νέες συσκευές.

   Φρέσκο φρέσκο: το anti rollback είναι υποχρεωτικό στο Android 9 Android 9 Pie Adopters Must Accept Anti-Rollback - Gizchina.com
   Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
   Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
   Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind