Διαφήμιση

Brick σε Mi 4c με το φλασάρισμα της νέας rom miui 10 8.7.12 XTRV

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

  Τρέχουσα ενημέρωση (27/3/2020)
  Έγινε η διανομή των νέων 20.3.26 XTRV MIUI 11 ROM για 28 συσκευές.

  H επόμενη διανομή των ROM θα γίνει όταν έχουμε διαθέσιμο Source από την Xiaomi και το xiaomi.eu.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Brick σε Mi 4c με το φλασάρισμα της νέας rom miui 10 8.7.12 XTRV

   Είχα μείνει στην στην τελευταία xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI4c_8.4.26_v9-7.0 μέχρι που βγήκε η νέα miui 10 xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI4c_8.7.12_v10-7.0, την οποία και φλασάρισα από πάνω χωρίς FR. Αποτέλεσμα με το reboot με έβγαζε στο σήμα mi και μετά μαύρη οθόνη. προσπάθησα να ξαναβάλω την προηγούμενη μα πάλι τα ίδια συμπτώματα. Έμεινα χωρίς τηλέφωνο και με την βοήθεια του συντοπίτη μου και φίλου @thanos485 κατάφερε με δυσκολία να να το επαναφέρει και να φλασάρει τελικά την globeROM_v9_libra_8.4.26_cfg-keudcrgmnlwssf, την οποία και φοράω αυτή τη στιγμή.
   Διαπίστωσα όμως στη συνέχεια ότι δεν είχα TWRP recovery με κανένα τρόπο. Με fastboot να περάσω TWRP recovery σύμφωνα με τις οδηγίες
   xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25256/, πήρα μήνυμα λάθους :


   Το περίεργο της υπόθεσης είναι, ότι ΄κινητό μου επειδή είναι πριν 31.12.2015 δεν κλείδωνε ποτέ. Με την βοήθεια του @geoanto555 και τις οδηγίες του έλεγξα αν έχω κλειδωμένο bootloader και διαπιστώνω ότι πράγματι είναι κλειδωμένο.
   Άρχισα τις διαδικασίες ξεκλειδώματος με την ελπίδα να βάλω την νέα ΑΡΩΜΑ που θα κυκλοφορεί, αφού προηγουμένως περάσω την κατάλληλη TWRP Recovery :?: :oops:
  • Διαφήμιση
  • Ναι, κατά περίεργο τρόπο η ROM που βάλατε για να επαναφέρετε την συσκευή, ενεργοποίησε προφανώς και το κλείδωμα του Bootloader.

   Οπότε, αν δεν δουλεύει η εντολή fastboot oem unlock , τότε θα πρέπει να γίνει με τον επίσημο τρόπο με το unlock tool της Xiaomi.
   Αν δεν έχεις ενεργή άδεια για unlock θα πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή την διαδικασία αίτησης για ξεκλείδωμα. ;)
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)