Διαφήμιση

Το TomTom "ξαναχτυπά" με νέες προσφορές !

  • Το TomTom "ξαναχτυπά" με νέες προσφορές !

   Αυτή την φορά το TomTop σας έχει πολύ καλές και ενδιαφέρουσες προσφορές σε ότι αφορά τα ακουστικά, και όχι μόνο.   Πρώτο στην λίστα είναι το dodocool Wireless Stereo Sports In-Ear Headphone

   To dodocool με τα ασφαλή γαντζάκια αυτιού σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό ήχο και τηλεφωνικές κλήσεις ανοιχτής συνομιλίας. Εργονομικός σχεδιασμός με ρυθμιζόμενα ασφαλή γαντζάκια αυτιού που σας παρέχουν σταθερή και άνετη εμπειρία ακρόασης. Τρία μεγέθη των εναλλάξιμων ακουστικών παρέχουν αξιοπιστία και άνεση, ενώ έχουν και φιλτράρισμα θορύβου περιβάλλοντος.

   Χαρακτηριστικά
   Ανώτερη ποιότητα ήχου
   Υποστήριξη aptX ασύρματης μετάδοσης για την παροχή υψηλής πιστότητας στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας με χαμηλό latency.
   Με την CVC τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε καθαρή μουσική ή τηλεφωνικές κλήσεις με το ενσωματωμένο HD μικρόφωνο ανά πάσα στιγμή, και οπουδήποτε.

   Ιδανικό Sport Companion
   Είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα (IPX Επίπεδο 5) και έχουν ασφαλή και ρυθμιζόμενα άγκιστρα στο αυτί ώστε να μην ανησυχείτε για την πτώση τους κατά τη διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων σας.

   Ισχυρή ασύρματη Λειτουργία
   Συνδέονται αρμονικά με τα περισσότερα BT-enabled smartphones, ταμπλέτες, υπολογιστές ή άλλες συσκευές μέχρι και 33 πόδια μακριά.
   Δείχνουν τη στάθμη της μπαταρίας του ακουστικού στο iPhone σας.

   Άνετα και ελαφρά
   Ο Ελαφρύς και εργονομικός σχεδιασμός τους τα ιδανικά για κάθε χρήση.

   Μεγάλη διάρκεια αυτονομίας.
   Παρέχουν έως και 17 ώρες αναπαραγωγής με μία πλήρη φόρτιση. Εάν δεν υπάρχει καμία λειτουργία μέσα σε 5 λεπτά, το ακουστικό θα κλείσει αυτόματα για να σώσει την μπαταρία.
   Η ένδειξη LED δείχνει τη σύνδεση, τη φόρτιση και την κατάσταση της μπαταρίας.

   In-line Τηλεχειριστήριο
   Σχεδιασμένα με πολλά κουμπιά ελέγχου στη δεξιά πλευρά. Σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου,
   τον έλεγχο της αναπαραγωγής, την απάντηση / απόρριψη / μεταβίβαση / τερματισμό κλήσεων εύκολα. Υποστήριξη και για φωνητικές εντολές Siri.   Επιπλέον μπορείτε να δείτε και την παρακάτω λίστα με προτάσεις αγοράς   S530 Invisible 4g Earphone BT 4.1 Headphone


   TWS-K2 True Wireless BT 4.1 In-ear Stereo Sport Headphone


   Original Apple EarPods with 3.5mm Headphone Plug

   Microwear X2 Plus Sport Smart Watch  • Διαφήμιση