Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
καλησπερα . το κινητο μου σταματησε να φορτιζει , Αν μπορει καποιος ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ να βρεθουμε (Αθηνα ή Βοιωτια) ωστε να μου φορτισει την μπαταρια μου για να κανω ενα backup. Σημειωνω οτι μου εχει ξαναχαλασει το τσιπ του usb και δεν to ξαναφτιαχνω
Φίλε μου ο @pechr σου είχε προτείνει να αγοράσεις φορτιστή για να φορτίσεις την μπαταρία. Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις μια μπαταρία. Αν υπάρχει πρόβλημα στο hardware δεν μπορεί εύκολα κάποιος να σε βοηθήσει εκτός αν έχει το ίδιο κινητό και σου δανείσει για λίγο την μπαταρία του.
αν έχει το ίδιο κινητό και σου δανείσει για λίγο την μπαταρία του
πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο επειδή πλέον πρόκειται για ενα παλιό κινητό. Λίγοι έχουμε μείνει με το hermes.
Καλύτερα παίξε ΛΟΤΤΟ πιο εύκολα θα κερδίσεις.
Δοκιμάστε την εφαρμογή WSC-Connect ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε Push μηνύματα από το φόρουμ μας (Xiaomi-Miui.gr) στην συσκευή σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play-Store τώρα!