Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.1.17 & ARΩMA ROM για 37 συσκευές...
Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
Double tap to wake δεν έχει το Kate του @Pentozalis και για να περάσει xtrv πρέπει να ξεκλειδώσει πρώτα , από ότι φαίνεται θα τον ταλαιπωρήσει στο ξεκλείδωμα , μπορεί και να μην μπορέσει να ξεκλειδώσει εάν έχει συγκεκριμένη παρτίδα του Kate που δεν κατάφεραν οι κάτοχοι να τα ξεκλειδώσουν.
Αποστόλη είναι το παιδί με το Kate που του έβαλαν την ρομ του kenzo και δεν είχε κάμερα και IMEI.
Ακριβως αυτός ειμαι παιδιά.
Ήμουν απών αρκετό καιρό, ξέχασα τα κόλπα αλλά υπόσχομαι ειδικά από τέλη Ιουλίου να είναι δραστήριος κ να λύνω προβλήματα κ απορίες άλλων αντί να ρωτάω απλά πράγματα.
Το kate μου το είχα ξεκλειδωμενο μέχρι που έπαψε πριν κάνα 40ημερο να φορτίζει, επισκευάστηκε δις αλλά την δευτερη φορά του άλλαξαν και τα σωθικά από θέμα ρομ.
Πλέον δε μπορώ να το ξεκλειδώσω με τον γνωστό τρόπο λόγω μη αποδοχής της κατάλληλης ρύθμισης απ' το μενού του κινητού (καταχώριση mi account και αντιστοίχηση συσκευής).