Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.1.17 & ARΩMA ROM για 37 συσκευές...
Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
Τα αρνητικά της συσκευής που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι το απαράδεκτο face unlock που ξεκλειδώνει με όλους και η φωτογραφία το βράδυ. Η θα την βγάλεις χωρίς φλας και θα φαίνεται σκοτεινή ή θα βαλεις φλας και θα είναι ο άλλος σαν να έχει πυγολαμπίδες στα μάτια.
Το ir face unlock φτιαχτηκε με το σημερινο 8.7.5 update. Με τις νυχτερινες δε μπορω να πω. Σε ενα πολυ προχειρο δειγμα οι ληψη ειναι πιο φωτεινη απο το 2s.σε χαλια συνθηκες με αντιθετο φωτισμο
Mi Global Home εδω το sar για ολα. Ρε παιδια η συσκευή μου μαλλον ειναι χαλασμενη. Απο το πρωι εχω 6 ωρες οθονη, μια ωρα κλησεις,, chat, viber βιντεοκλησεις benchmark, 5-6 φωτο κ εχει ακομη 40% υπολειπομενη μπαταρία!!! ΔΕΝ γινονται αυτα!!!
Τις τηλεφωνικές μου επαφές τις έχω σε ένα ξεχωριστό Gmail account. Το θέμα που έχω είναι ότι στο mi 8 δεν μπορώ να βρω τρόπο να προβάλλω τις επαφές αυτές στην contact list... Πιθανότατα αυτό να οφείλεται στην CN έκδοση της Rom. Μου δίνει δηλ την δυνατότητα να προβάλλω μόνο όσες επαφές έχω συγχρονίσει στο mi account
Είναι λογικό από μια άποψη καθώς ελλείψει του Google Framework και των Gapps στην Κινεζική ROM, δεν βρίσκει εφαρμογή να συγχρονίσει τις επαφές, παρά μόνο το Mi Account. Μπορείς αν θες λογικά, να κάνεις export τις επαφές gmail και import στις επαφές τηλεφώνου.
Παιδια περασα κ δεν εκατσα... Λιγο το design κ πολυ το notch... Πηρα πισω το mix2s μου...
Εσυ που ειχες και τα δυο μπορεις να μας πεις εντυπωσεις γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. Διαφορες ??? Εκτος απο το NOtch τι λεει απο καμερα, μπαταρια ???
Παιδια περασα κ δεν εκατσα... Λιγο το design κ πολυ το notch... Πηρα πισω το mix2s μου...
Εσυ που ειχες και τα δυο μπορεις να μας πεις εντυπωσεις γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. Διαφορες ??? Εκτος απο το NOtch τι λεει απο καμερα, μπαταρια ???
Λοιπον. Καμερα ιδια γευση κ τα δυο(μετα την αναβαθμιση του 2s). Μπαταρια +1-1,5 ωρα sot to Mi8 λογω amoled. (με σκουρο θεμα παντα). Η μεγαλη διαφορα(αισθητικα για μενα) ειναι στη σχεδιαση του mix, που ειναι διαφορετικο. Το mi8 ειναι σαν ενα s8+, s9+, op5+-op6. Δλδ μια συσκευή ΙΔΙΑ εμφανισιακα με πολλες αλλες.επισης οι ειδοποιησεις δεν εμφανιζονται στην. Statusbar, αλλα πρεπει να "τραβηξεις" την κουρτινα. Η οθονη μια κλασσικξ amoled που φορανε τα Samsung. Απο οτι φαίνεται θα μεινω στο 2s μεχρι να βγει το 3.χωρις notch βεβαια. Α κ στο mi8 τα βιντεο στο youtube τα βλέπεις σε 16.9, δεν γινεται το "pitch" to zoom. Bug????
Το μόνο μειονέκτημα του mi8 είναι καθαρά το νοτς. Ήταν ένας λόγος που σκεφτόμουν το mix 2s. Τώρα κάτοχος του mi8 εδώ και 20 μέρες μπορώ να πω ότι το νοτς δεν ενοχλεί καθόλου αν εξαιρέσουμε τις ειδοποιήσεις που φαίνονται μόνο από την κουρτίνα όπως είπε ο φίλος μας πράγμα που και αυτό δεν με ενοχλεί. Προσωπικά το προτιμώ από το mix 2s που έχει την κάμερα κάτω. Νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά.
Και εγώ μια από τα ίδια....καλό το mix 2s αλλά το mi8 καλύτερο σε αρκετούς τομείς!!! Το μόνο που με χαλάει είναι το mix το είχα πάρει από Ελλάδα έτοιμο...ενώ το mi8 το πήρα από εξωτερικό και δεν έχω ιδέα πως να βγάλω τις κινεζιες!!!!