Ο/H willy888 έγραψε:
Τελικά ηταν απο τους σερβερ της xiaomi. Σημερα συνδεσε το λογαριασμο στο mi status unlock, αλλα στο unlock tool εβγαλε σε 168 ωρες θα ξεκλειδωσει. Απο βδομαδα θα το περιποιηθώ

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Ο/H willy888 έγραψε:
Τελικά ηταν απο τους σερβερ της xiaomi. Σημερα συνδεσε το λογαριασμο στο mi status unlock, αλλα στο unlock tool εβγαλε σε 168 ωρες θα ξεκλειδωσει. Απο βδομαδα θα το περιποιηθώ
Ο/H ojosverdes έγραψε:
Αυτό με το token μπορώ να το διορθώσω κάπως; Ή να το ψάξω με κάποιον τρόπο ώστε να βρω περισσότερες πληφορορίες;
Ο/H Konstantinoss έγραψε:
Καλησπέρα σας,
και εγώ το ίδιο error λαμβάνω από χθες.
Βασικά ο λόγος που θέλω να κάνω unlock είναι για να κάνω downgrade από την 13.ΧΧ που έχω στην προηγούμενη 12.5.Χ για το redmi Note 9 καθώς μετά τις αναβαθμίσεις έχει πολλά προβλήματα το κινητό.
Τώρα τελευταία σταμάτησε να μου δουλεύει το NFC και κάπου διάβασα ότι ίσως λύση το πρόλημα αν το γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση.
Υπάρχει κάποια συζήτηση ανοιχτη στο forum σχετικά με αυτό ;
Ευχαριστώ