Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
Να ρωτήσω εγώ τώρα.
Στα τοπικά αντίγραφα ασφαλείας δεν υπάρχει επιλογή αποθηκευτικού χώρου και αποθηκεύονται στον εσωτερικό χώρο.
Όχι στην sd. Γιατί ;
Έχω την τελευταία Dev
Που όσο και να έβαζες την ελάχιστη φωτεινότητα,με το που έκλεινε και άνοιγε η οθόνη,έπεφτε πάλι σε τόσο χαμηλή ένταση που δεν έβλεπες τίποτα και έπρεπε κάθε φορά να την αυξάνεις χειροκίνητα.
καλημέρα κοινότητα αντιμετωπίζω ένα μικρο θέμα με το whyred μου και μια συσκευή bluetooth honor band 5 αγορά από tomtop (απλή αναφορά)
μετά από τις 2 τελευταίες ενημερώσεις που έκανε το band δεν εμφανίζετε καθόλου στις συσκευές bluetooth του whyred μου εννοώ αν το κάνω pair μέσα από το apk του το βλέπει κανονικά και επίσης το band βγάζει μήνυμα στην οθόνη του ότι δεν είναι συνδεδεμένο με το κινητό μέσω bluetooth η ότι το bluetooth είναι κλειστό πράγμα αδύνατο γιατί έχω πάντα ανοιχτό το bluetooth για άλλες συσκευές που συνδέω στο κινητό μου
καμιά γνώμη για το πως θα λυθεί αυτό το περίεργο θέμα που αντιμετωπίζω τις τελευταίες μέρες αν γνωρίζει κάποιος η αν έχει και αυτός το ίδιο θέμα ας μου απάντησή η εδώ η σε προσωπικό μήνυμα ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα μου
Δοκιμάστε την εφαρμογή WSC-Connect ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε Push μηνύματα από το φόρουμ μας (Xiaomi-Miui.gr) στην συσκευή σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play-Store τώρα!