Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.1.17 & ARΩMA ROM για 37 συσκευές...
Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
ετσι και αλλιώς τώρα μου έβγαλε ο άλλος λογαριασμός να περιμένω 720 ώρες. εγώ τωρα μπορω να κάνω κάτι με αυτών τον λογαριασμό που γράφει να προσθέσω αριθμό?
10/02/2012
31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου....
ωραια αυτό το account ειναι δικό μου και αυτό , αμα προσθέσω αριθμό τηλεφώνου (τον ίδιο αριθμό) που εχω συνδεμένω το αλλο account δεν παίζει κάτι τέτοιο ε???? η αν βάλω τον αριθμό του συζύγου ????
10/02/2012
ωραια αυτό το account ειναι δικό μου και αυτό , αμα προσθέσω αριθμό τηλεφώνου (τον ίδιο αριθμό) που εχω συνδεμένω το αλλο account δεν παίζει κάτι τέτοιο ε???? η αν βάλω τον αριθμό του συζύγου ????
Λίγο από σαλάτα τα έκανες, και πάνω που έπρεπε να τελείωνες με το ξεκλείδωμα...
Δοκίμασες με την πιο παλιά έκδοση του mi unlock tool; με το account που είχες ξεκινήσει τη διαδικασία όμως!
Λίγο από σαλάτα τα έκανες, και πάνω που έπρεπε να τελείωνες με το ξεκλείδωμα...Δοκίμασες με την πιο παλιά έκδοση του mi unlock tool; με το account που είχες ξεκινήσει τη διαδικασία όμως!
oxi.entaxei.Nai to dokimasa tipota ,mou evgaze pali to idio 720 wres.sorry giata greeklish alla grafw apo to kainourgio kinito.
10/02/2012
Λίγο από σαλάτα τα έκανες, και πάνω που έπρεπε να τελείωνες με το ξεκλείδωμα...Δοκίμασες με την πιο παλιά έκδοση του mi unlock tool; με το account που είχες ξεκινήσει τη διαδικασία όμως!
oxi.entaxei.Nai to dokimasa tipota ,mou evgaze pali to idio 720 wres.sorry giata greeklish alla grafw apo to kainourgio kinito.
Δεν αλλάζεις λογαριασμούς , μόνο mi unlock tool αλλάζεις , για να αλλάξεις λογαριασμό ,ειδικά εάν βγάλεις mi account από το κινητό και το ίδιο mi account να βάλεις, ξεκινάνε οι ώρες να τρέχουν από την αρχή.