-
Διαβάστε επίσης (Τα Νέα μας) !
Διαβάστε επίσης (Τα Νέα μας) ! -
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
>> Ενημέρωση VIP μελών <<
Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.2.15 & ARΩMA ROM για 37 συσκευές...
Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
-
-
Ελληνικους σταθμούς πως θα ακούμε ξέρει κανείς?
-
Ο/H kalvar έγραψε:
Ελληνικους σταθμούς πως θα ακούμε ξέρει κανείς?
Πώς μπορείς να περάσεις κάποιους.
XiMIRaGa - Xiaomi MI Radio Gateway Change Station English
Βλέπω βγήκε και έκδοση 5.1.17
Unleashed by my rooted OP3T on 8.0ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
-
Ο/H kalvar έγραψε:
Το διάβασα. Δεν είμαι ρουτ. Τι κάνω?
Ακολουθείς την δεύτερη μέθοδο τότε.
Unleashed by my rooted OP3T on 8.0ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Δυστυχώς παρόλο που ακολούθησα τη δεύτερη μέθοδο δεν μου εμφανίζει τους σταθμούς. Μόνο κινεζικοί κλασικά όπως πριν. Δεν ξέρω τι φταίει....
-
-
Παιδιά θα ήθελα μια άποψη. Θέλω να κάνω ένα σενάριο όπου όταν φεύγω από το σπίτι να ενεργοποιητε ο συναγερμός. Έκανα λοιπόν το παρακάτω σενάριο αλλά δεν λειτουργεί ποτέ. Ενώ το δεύτερο σενάριο λειτουργεί απλά το θέμα είναι ότι μπορεί να είμαι στο σπίτι αλλά σε δωμάτιο άλλο. ( Μόνο ένα ανιχνευτή έχω στο κύριο χώρο του σπιτιού). Είναι κάτι που μου διαφεύγει;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
NasDriver : ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΣΚΟΠΩΝ ΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ
Αν μπορώ να καταλάβω καλά στο πρώτο σενάριο έχεις δώσει 2 εντολές που η μια ακυρώνει την άλλη !!! Καλό θα ήταν να κάνεις ένα που να λέει ότι αν ανοίξει η παγίδα ή ανιχνευτεί κίνηση να ενεργοποιείται ο συναγερμός και να τον οπλίζεις χειροκίνητα όπως έναν κλασικό συναγερμό και αν θες να το κάνεις πριν βγεις από την πόρτα σου βάλε και ένα delay !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Μάλλον έχεις δίκαιο. Η μία εντολή ακυρώνει την άλλη. Πρέπει ταυτόχρονα να είναι ανοιχτή και κλειστή η πόρτα. Μάλλον θα αρκεστω στο δεύτερο σενάριο που δουλεύει όπως θέλω. Όταν αγοράσω και άλλους αισθητήρες θα ορίσω να μην υπάρχει κίνηση σε όλους τους αισθητήρες και θα είμαι κομπλέ νομίζω
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H Manolis Vest έγραψε:
Και εγώ το ίδιο θέμα έχω με τους σταθμούς.. τα dns τα αλλάζουμε μέσα στο ρούτερ; Δεν το έχω καταφέρει..
Δουλεύει κανονικά -
Ο/H Kmarkou έγραψε:
Ο/H Manolis Vest έγραψε:
Και εγώ το ίδιο θέμα έχω με τους σταθμούς.. τα dns τα αλλάζουμε μέσα στο ρούτερ; Δεν το έχω καταφέρει..
Edit .... Το έκανα. Έχει μόνο δύο ελληνικους σταθμούς?