Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω ένα "σπαστικό" πρόβλημα όταν πάω να συνδέσω το κινητό στο προεγκατεστημενο με Bluetooth ηχοσυστημα του αυτοκινήτου μου (skoda rapid) . Ενώ αρχικά δεν μου το έκανε ποτέ.
Πατάω λοιπόν να συνδεθώ και ενώ συνδέετε κανονικά και κάνει και τον χαρακτηριστικό ήχο το ηχοσυστημα μου βγάζει μήνυμα (συνδεδεμένο, χωρίς τηλέφωνο).
Αναγκαστικά πατάω αποσύνδεση και τη δεύτερη φορά που το συνδέω δουλεύει πια κανονικά.
Αυτό το κάνει με μια συχνότητα 6/10.
Αλήθεια δε μπορώ να θυμηθώ αν πρώτη φορά ξεκίνησε το πρόβλημα πριν μήνες όταν για πρώτη φορά πέρασα ελληνική xtrv aroma Rom.
Τώρα είμαι με τη τελευταία που έχει ανέβει...
=============== Ιαν 17th 2018, 4:54pm ===============
Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο, εννοείται μου παρουσίασε το ίδιο και έβγαλα ένα screenshot...
Πατάω λοιπόν να συνδεθώ και ενώ συνδέετε κανονικά και κάνει και τον χαρακτηριστικό ήχο το ηχοσυστημα μου βγάζει μήνυμα (συνδεδεμένο, χωρίς τηλέφωνο).
Αναγκαστικά πατάω αποσύνδεση και τη δεύτερη φορά που το συνδέω δουλεύει πια κανονικά.
Αυτό το κάνει με μια συχνότητα 6/10.
Αλήθεια δε μπορώ να θυμηθώ αν πρώτη φορά ξεκίνησε το πρόβλημα πριν μήνες όταν για πρώτη φορά πέρασα ελληνική xtrv aroma Rom.
Τώρα είμαι με τη τελευταία που έχει ανέβει...
=============== Ιαν 17th 2018, 4:54pm ===============
Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο, εννοείται μου παρουσίασε το ίδιο και έβγαλα ένα screenshot...