Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.1.17 & ARΩMA ROM για 37 συσκευές...
Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
Γεια σας παιδιά, σήμερα μου έπεσε το κινητό και ήταν η πρώτη φορά που έπαθε κάτι.
Λοιπόν, μου έπεσε και παρότι έπεσε σε μαλακό χαλί έπεσε με λίγη δύναμη και άνοιξε από τα πλαγια, συγκεκριμένα στο κάτω αριστερό κομμάτι (κοιτοντας το κινητό προς την οθονη), δοκίμασα να το πιέσω για να μπει στην θέση του αλλάδεν μπήκε και φοβάμαι να βάλω παραπάνω δύναμη, επίσης σε μαύρο φόντο στο κομμάτι εκείνο φαίνεται ιδιαίτερο backlight bleeding. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω? Θα χρειαστεί να το ανοιξω και να το ξανακλεισω?
Βγάλε το πίσω καπάκι προσεκτικά , πρόσεξε την καλωδιοταινία του πίσω fingerprint βγάλε το βύζμα που συνδέεται πάνω στην μητρική.
Τσέκαρε την μπαταρία μπας και φούσκωσε και το πλαϊνό πλαίσιο από την μεριά που άνοιξε , εάν δεν βλέπεις εμφανή ζημιά σύνδεσε την καλωδιοταινία και κλείσε το.
Η πατάρια φαίνεται καλά, στο καπάκι ένα δοντάκι κάτω αριστερά φαίνεται στραβό μανό αλλά νομίζω το ίσιωσα, δεν βλέπω κάτι άλλο κακό, θα προσπαθήσω να το ξαναβαλω
=============== Δεκ 22nd 2017, 2:00pm ===============
αλλά πως ξανά συνδέω το fingerprint reader?
Όχι, δεν φτιάχνονται, αυτά είναι πάνω στο frame...ίσως αν δοκίμαζες να βάλεις πολύ λεπτή ταινία διπλής όψης να το κρατήσει λίγο...διαφορετικά πήγαινε σε ένα μαγαζί να το δουν...με τίποτα κόλα, δεν θα ανοίγει μετά.