Διαφήμιση

ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΚΟΝΕΣ.......

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Σάββατο 19/06/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.6.16/17 για 23 συσκευές (γίνεται σταδιακά η διανομή των υπόλοιπων ROM)

  Αναστέλλεται η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το super.img

  Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΚΟΝΕΣ.......

   Γεια σας! Έχω ένα κινητό παλιό Redmi Note 3G αλλά μέχρι τώρα έκανα την δουλειά μου κ ξαφνικά χάθηκε ο φάκελος που είναι στην οθόνη οι φωτογραφίες…. Ότι φωτογραφίες είχε μέσα προσπαθούσε να τις ανοίξει με το πρόγραμμα οδήγησης syvig. Κ ως γνωστό άνοιγε το πρόγραμμα κ έλεγε κάτι συγγνώμη κλπ…. Σβήνω το πρόγραμμα αυτό (έτσι κ αλλιώς ήταν «μαϊμού» κ τώρα πάω σε οποιαδήποτε φωτογραφία κ μου λέει ότι το αρχείο δεν αναγνωρίζεται…. Τι κάνω;;;; φορώ μια παλιά ραμ miui 5.8.20 developer
   (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΡΑΜ ΝΕΕΣ ΚΛΠ) έτσι το πήρα πριν πάρα πολλά χρόνια κ τώρα έχω σκάσει…… τι κάνω;;;;;;;

  • Δεν έχω κρατήσει… τηλέφωνα τα έχω γράψει σε ένα χαρτί Α4 Φώτο τις έχω στην κάρτα sd κ όσες τυχών άλλες Φώτο στιγμιότυπα κλπ… δεν με ενδιαφέρει….. Βασικά ελάχιστα ξέρω από κινητά κ να αναφέρω ότι ηλικιακά πιθανών να έχω την ηλικία του πατέρα σας….. απλά το αναφέρω γιατί δεν πολύ ασχολούμαι με αυτά…..
  • Διαφήμιση
  • Δεν έχεις δημιουργήσει Mi και google λογαριασμό? Σίγουρα θα έχεις δεν γίνεται αλλιώς!! Μπορείς να ενεργοποιήσεις συγχρονισμό ;)

   Αν μπορείς να ανεβάσεις και μια φωτογραφία από Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο θα βοηθούσε πολύ.

   Αφού όπως και να έχει έχεις φυλαγμένα αυτά που χρειάζεσαι μπορείς να ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό ==>Οδηγός Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaults)
   Open-source is the future
  • Δεν έχω κρατήσει… τηλέφωνα τα έχω γράψει σε ένα χαρτί Α4 Φώτο τις έχω στην κάρτα sd κ όσες τυχών άλλες Φώτο στιγμιότυπα κλπ… δεν με ενδιαφέρει….. Βασικά ελάχιστα ξέρω από κινητά κ να αναφέρω ότι ηλικιακά πιθανών να έχω την ηλικία του πατέρα σας….. απλά το αναφέρω γιατί δεν πολύ ασχολούμαι με αυτά…..

   Κατά αρχήν ευχαριστώ θερμά για την απάντηση σου φίλε…. Συγγνώμη αλλά θα σου γράφω όλο το ιστορικό του κινητού μου κ μεταξύ των άλλων ΔΕΝ έχω κάνει συγχρονισμό κ ούτε λογαριασμό mi. ΔΕΝ ΞΕΡΩ όσο κ αν ακούγετε παράξενο….Έχω πρόβλημα με τα Αγγλικά μου!!!!

   πριν πάρα πολύ καρό πιθανών 3 χρόνια μπορεί κ πάρα πάνω, είχα αγοράσει από μεταχειρισμένο από μικρές αγγελίεςαυτό το κινητό. Πριν από 8-9 μήνες θέλησα να κάνω μια αναβάθμιση λογιστικού (εγώ δεν ξέρω κ στράφηκα επί πληρωμή σε έναν, τέλος πάντων κ από τα πολλά ζήτησε το τηλέφωνο ένα κωδικό ( δεν ξέρω τι , δεν θυμάμαι τι, άλλωστε εγώ δεν ξέρω από αυτά) κάτι για τον κωδικό της xiaomi όταν έκανες το ρουτ….. για να επιτρέψει να σε βάλει στο νέο λειτουργικό νέα έκδοση ραμ….. δεν το ξεραμε….κλειδωσε κ το παιδί το πήρε το παιδί στο σπίτι του να το μελετήσει κα να προσπαθήσει μήπως το σώσω….. μιας κ βάζοντας την κινέζικη κ αγγλική ραμ πάλι δεν σε άφηνε να βάλεις άλλη…. Τέλος πάντων (ίσως να μην τα λέω σωστά) κατάφερε κ έβαλε μια ξεκλείδωτη ραμ παλιά την miui 5.8.20 developer κ μου είπε ότι όταν θα μου βγάζει αναβαθμίσεις, να μην το κάνω γιατί θα κλειδώσει επειδή δεν είχαμε τον κωδικό… έτσι το είχα κ δεν είχα κανένα παράπονο….. τώρα όμως τελείως ξαφνικά χάθηκε το εικονίδιο που είναι στην οθόνη η φωτογραφίες κ ότι Φώτο έχει μέσα δεν τις αναγνωρίζει σαν αρχείο….. πιθανών να θέλει να το πάω πάλι για να βάλει από την αρχή ραμ κλπ…αλλα κωδικούς κλπ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Το πήρα σουταρισμένο κα κάθισα σε αυτό 2 φορές μέσα από εδώ έκανα αναβάθμιση με τις γνωστές τελίτσες πάνω στην οθόνη να βρω το αρχείο κλπ…. Το έκανα αλλά όταν πήγα να βάλω άλλη ραμ ήθελε κωδικούς κλπ…..

   ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ…. Δεν κράτησα τηλέφωνο του αγοραστή, άλλωστε πέρασε πολύ καιρός κ τώρα;;;;;;; ΕΣΚΑΣΑ!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ θα μου έρθει… Απλά έχω ένα τηλέφωνο μόνο κ τώρα πλέων έχω σκάσει…. Δεν μπορώ να πάρω νέο τηλέφωνο …… (από οικονομικής απόψεως)
  • Δυστυχώς @1KOSTAS υπάρχει ένα πράγμα στα Xiaomi που δεν μπορει να ξεπεραστεί. Και αυτό είναι το κλείδωμα της συσκευής με το Mi Account.

   Ο μόνος τρόπος είναι να βρεθεί ο προηγούμενος κάτοχος και να το ξεκλειδώσει. Το προβλημα τωρα με τις χαμένες φωτογραφίες θα μπορούσε να λυθεί με φλασαρισμα. Αλλα μπορει και όχι (αν είναι hardware) Οπως και να εχει το πράγμα, αν βάλεις την συσκευή σε TWRP με Power & Vol + θα έχεις πρόσβαση απο τον η/υ σου στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και θα πάρεις τις φωτογραφίες σου..
  • Δεν φοβάμαι για τις Φώτο… της έχω σε sd κ θα της βρω μέσω υπολογιστή. Απλά ΔΕΝ μπορώ να κάνω αναβάθμιση η αλλαγή ραμ πλέων….. πολλά χρόνια που το πήρα από τον άτομο κ έτσι….. δέθηκαν τα χέρια μου!!!! ΕΣΚΑΣΑ!!! ΔΕΝ ήξερα να του το ζητήσω όταν το αγόρασα…..
  • Διαφήμιση